2777
2789

من۲ماهه سیب زمینی ابپز و تخم مرغ خوردم هیچ فرقی نکرده 😪😭حالا رفتم عرق یونجه گرفتم ببینم چی میشه،ولی هنوز نخوردم

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم لایک کنین

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

بله

قند شکر و هرچیزی قند و شکر و داره مثل نوشابه کیک و بستنی و....کلا حذف کرده

سبزیجات و سالاد کامل بخور

روزی یک ساعت پیاده روی

برنج و نشاسته نصف بشقاب

میوه و چای باهم نخور.مثلا میان وعده وای می خوری میان وعده بعدیت میوه باشه.

مثل چی چی لاغر می شوی...من چندتا متخصص تغذیه رفتم

عی بابا  من داشتم خوب میشدم ها باز لاغرشدم.  من مشکلم اینه یکم فکری هم هستم

منم مشکل توروخدارمم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
الهی شما چندکیلویی  من آرزو دارم حداقل 10کیلواضاف شم

بیا تاپیک اخرمم کلی راه گفتن

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
پیدا کردی به منم بگو

بیا تاپیک اخرم کلی راه گفتن وانجام بده حتما