2777
2789

توروخدا التماستون میکنم برای پدرم دعا بخونید ،بیمارستان بستری کرونا داره،التماستون میکنم براش دعا کنید 

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

حاجتت روا

واسه امضام دعا کنید 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجتت روا واسه امضام دعا کنید

واسه امضات میگم.اگرمیخوای پسری جذبت بشه باید اصلا نبینیش

بفهمه بهش نظر داری دوری میکنه

باید مغرور باشی و حتی یه نیم نگاهم بهش نندازی

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤
عزیزم چند روز پیش هم جایی دیدم التماس دعا داشتین. الهی به حق پنج تن آل عبا قبل از عید سلامتیشونو بدس ...

بخدا دارم میمیرم از استرس😭😭یکی از ریه ها۵۰درصد بود که بستری شد۴روز پیش،اکسیژنش۷۶بود،الان شده۸۹بدون دستگاه،حالشم بهترشدن شکر خدا، ولی امروز ک جمعه ست و دکتر خودش نیس یه دکتر دیگه اومده گفته ای سی یو 😭😭بخدا دارم سکته میکنم

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بخدا دارم میمیرم از استرس😭😭یکی از ریه ها۵۰درصد بود که بستری شد۴روز پیش،اکسیژنش۷۶بود،الان شده۸۹بدون ...

خب خداروشکر نگران نباش. احتمالا برای مراقبت ویژه گفته آی سی یو. الهی به حق صاحب الزمان به زودی کامل خوب میشن و برمیگردن خونه

واسه امضات میگم.اگرمیخوای پسری جذبت بشه باید اصلا نبینیش بفهمه بهش نظر داری دوری میکنه باید مغرور ...

🙏🧡

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/