یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصولی یعنی چه جوری. یادم میدی که چطور استفاده کنم. منم میخام بعدش روغن نارگیل و کرچک بزنم. یعنی الان ...
اره عزیزم میگم بهت سریتا رو باید ماه اول هر روز یبار قبل خواب استفاده کنی ماه دوم یه شب در میون به مرور همینجوری کم کن تا برسی به هفته ای یکی دوبار بعد که سرمت تموم شد یه دوره استراحت بده به مژهات ینی همین روغنای گیاهی رو بزن من خودم روغن سیاه دانه میزنم فقط مواظب باش داخل چشمت نره .نه مژه هام نریخته مثل همون ماه اولیه که استفاده میکردم
اره عزیزم میگم بهت سریتا رو باید ماه اول هر روز یبار قبل خواب استفاده کنی ماه دوم یه شب در میو ...
مچکرم ازت واقعا. ی دونش برا چند ماه بسه؟ آخه خیلی گرون شده من فکر نکنم دیگه بتونم بخرم برا همین میخام نریزه و کلا میگن مصرف زیادش سرطان زاس. ی دوره فقط میزنم و بعدش روغن گیاهی میزنم. چه مدت طول کشید بلند شه؟