2777
2789

دوتا خواهر شوهر دارم ک از زن اول پدرشوهرم هستن ک تهرانن من اصلا ندیدمشون دوازده سالی هست رفت و امدی ندارن با خونواده شوهرم الان بعد این همه مدت پیداشون شده یک ماهی هست فقط تلفنی و چت با شوهرم و خونوادش درارتباط هستن ک شوهرم قبلش همش بدشون میگفت حالا ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش دل میدن و قلوه میگیرن ی سره در حال چت و حرف زدن هستن ی گروه زدن باهم ک اصلا ی بار نگفتن خانمت بیار تو گروه الان از ساعت یک و نیم تا الان دارن حرف میزنن خیلی بی موقع زنگ‌میزنن نمیدونم چیکار کنم حساسیت نشون بدم 

ببین سختش نکن

فک کن رفتی باشگا دوست جدید پیدا کردی

نمیخوای بگی ک نه من باید دوستامو از وقتی که باشگا تاسیس شده میشناختم ؟

میدونی میخوام چی بگم دیگ ؟

ی رفتار محترمانه 

بلاخره حرفای محدودی واسه گفتن دارید

فک نکن ک باید محبت عمیقی داشته باشی

در حد دوتا دوست و البته دوتا انسان فهمیده ،محبت و ارتباط خوب کفایت میکنه و نخوا چیز بیشتری از توش در بیاری

بیخیال خب ؟

همش دل میدن و قلوه میگیرن ی سره در حال چت و حرف زدن هستن ی گروه زدن باهم ک اصلا ی بار نگفتن خانمت بی ...

چقدر سخت میگیری

ب شوهرت بگو منم اضافه کن گروه جیگر

بعدم برو بگو بخند 

مطمئن باش برخورد خوبی میبینی

خودتم سخت نگیر خدایی

دنیا چقده اخه از هر چیزی میخواید داستان بسازید

ببین سختش نکن فک کن رفتی باشگا دوست جدید پیدا کردی نمیخوای بگی ک نه من باید دوستامو از وقتی که باش ...

همش ب این فکر میکنم بعد این همه سال چجوری اینارو خواهرشوهر خودم بدونم هیچ شناختی روشون ندارم الان یک ماهه در ارتباط هستن با من حرف نزدن فقط بزرگه ی بار چند دقیقه بعد اصلا نگفتن خانمت بیار گروه همش شوهرم درحال چت و حرف زدنه باهاشون یکم سخته برام 

ببخش اسی از سوالم پیامی که توی واتساپ هنوز به طرف نرسیده (یعنی اون نقش خاموش بوده) رو اگه حذف کنم،و ...

اره اگه تیکش ابی نشده طرف انلاین نیست پاک کنی واس دوطرف دیگه نمیبینه 

همش ب این فکر میکنم بعد این همه سال چجوری اینارو خواهرشوهر خودم بدونم هیچ شناختی روشون ندارم الان یک ...

بهت گفتم

دوتا دوست

برو باهاشون حرف بزن شاید دخترای خوبی بودن و اصن باشون کیف کردی

سخت نگیر واقعا

تو خوب و درست برخورد کن ببین واکنش اونا چیه

منظورم از خوب برخورد کردن این نیست ک از خودتو ارامشت بزنی

واقعا فک کن دوتا دوست جدید توی باشگا پیدا کردی و میخوای بااونا بحرفی

سخت نگیر

چقدر سخت میگیری ب شوهرت بگو منم اضافه کن گروه جیگر بعدم برو بگو بخند  مطمئن باش برخورد خو ...

تو پیاماشون میبینم شوهرم همش فداشون شده خیلی قربون صدقشون میره همش دوست دارم میگه اخه الان وقت حرف زدنه پنج صبح شد ،اونا نگفتن بیاد گروه خب وگرنه شماره منم داشتن ادد میکردن 

آره اگه من بودم حساسیت خیلی زیاد درحال انفجار نشون میدادم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

تو پیاماشون میبینم شوهرم همش فداشون شده خیلی قربون صدقشون میره همش دوست دارم میگه اخه الان وقت حرف ز ...

ببین اصولا این موقع ها ادم جوگیر میشه

تو حساسیت نشون نده

ولی واقعا جای حساسیت نداره

شاید درست این میبود ک شوهرت تورو میبرد گروه!

ولی حالا ک نگفته تو با روی خوش بش بگو ببرت گروه 

بعدشم بگو و بخند

همین!

واقعا جای بحث نداره