2777
2789
عنوان

عشق یا هوس؟

302 بازدید | 29 پست

وقـــــتی با عشقتون هستین

اون حس از عشقه؟؟ یاهوس؟؟

مال خودم: بخدا من فقط با یه نفرم ازته دلمم عاشقشم ولی چطور بعضی از دخترا چندتا دوست پسر دارن حالا نریزد سرم که قضاوت میکنی چیو چی..

دوست خودم همزمان با چهار تا پسره بهش گفنم چطوری؟؟ میگه دختر باید پلنگ باشه😒😒

تو خیلی باارزشی

پلنگ.....

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ادمی یجوریه یکی دلش میخواد با ادمای مختلف باشه یکی دلش میخواد تا تهش با ینفر باشه.من خودم ترجیح میدم با ینفر فقط باشم

آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته
والا پلنگا هم بااین ک حیوون اما ذاتشون به اندازه افراد خیانتکار بد نیس😜😜

اره واقعا اخه چطوری میشه همزمان با چهارنفر کاری ندارم گناهو اینا سخته اینجوری

تو خیلی باارزشی
هر ادمی یجوریه یکی دلش میخواد با ادمای مختلف باشه یکی دلش میخواد تا تهش با ینفر باشه.من خودم ترجیح م ...

اخه نمیشه که همزمان چهارنفرو دوست داشت میشه؟؟

تو خیلی باارزشی