2777
2789
عنوان

کیا تاحالا این حسو تجربه کردن؟

375 بازدید | 46 پست

امشب بدجور دلم گرفته از بچگی تا حالا هر چی مشکل و بدبختی داشتم هعی یادم میاد ودلم میخواد فقط بشینم یه دل سیر گریه کنم حال دلم داغونه علتشم نمیدونم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی که بی دلیل گریه کنی خیلی خوبه. بشین و یه دل سیر گریه کن عزیزم تا سبک بشی💙

شوهرم میخواد بیاد بشینه کنارم همش بپرسه چی شده و اینا بدتر حالم خراب میشه کاش تنها بودم😓

باردارم نمیدونم بخاطر بارداریه یا ن نگاه ب شوهرم میکنم یادم میاد فلان موقع بخاطر فلان موضوع ازش نار ...

ای خدا.ای جانم از هورموناته.تا دوسه ماه بعد زایمانتم همینجوری میمونی.بدترم میشی تازه.به چیزای خوب فک کن

تورو سننه قربونت برم!!!!

منم امروز خیلی ناراحت بودم یواشکی از چشم پدر مادرم اشک میریزم که یوقت اونا نفهمن خسته شدم بسکه خودم و قوی نشون دادم مگه یه آدم چقدر میکشه ؟چقدر توانایی داره ؟ این همه بدبختی آخه پس این همه التماس خدا میکنیم چرا نمیشنوه ....؟؟؟؟

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 
منم امروز خیلی ناراحت بودم یواشکی از چشم پدر مادرم اشک میریزم که یوقت اونا نفهمن خسته شدم بسکه خودم ...

توهمچین مواقعی دلم میخواد یکی باشه ک بشینم یه دل سیر باهاش درد دل کنم وگریه کنم هیچی نگه فقط ب حرفام گوش بده اینجوری خیلی سبک میشم ولی هیچ کس نیست همه ی حرفا رو هم نمیشه ب شوهر گفت

توهمچین مواقعی دلم میخواد یکی باشه ک بشینم یه دل سیر باهاش درد دل کنم وگریه کنم هیچی نگه فقط ب حرفام ...

عزیزم منم همینطورم بیشتر وقتا حال دلم گریه داره با هیچ چیز حالم خوب نمیشه نمی‌دونم شاید از تنهایی باشه یا چی

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین