2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلی

121 بازدید | 9 پست
  • سلام دوستان من موندم تو دوتا رشته که نمیدونم کدوم برم یکیش زبان هست که من پرس و جو کردم گفتن فقط از رشته های انسانی،تجربی و ریاضی وارد شد اما من حوصله خوندن درس رو خیلی ندارم و اون چیزی که سر کلاس یادمیگیرم رو بلدم واسه امتحان ولی من فنی حرفه ای معماری رو دوست دارم اما از مشاور مدرسمون که پرسیدم گف که نمیشه از فنی حرفه ای زبان خوند حالا من خودم کلاس زبان میرم اما دوست دارم که مدرک فوق لیسانس بگیرم اما تو اون رشته ها هم نمیرم شما میگید معماری بخونم و درکنارش کلاس زبانم رو هم برم یا هم کلاسم رو برم و هم واسه دانشگاه زبان بخونم  
تیکر بارداری نیست👀

وقتی داری انتخاب رشته می‌کنی خیلی چیزا رو باید در نظر بگیری ما که نمیشناسیمت متاسفانه خودتم تو سنی نیستی که خودتو خوب بشناسی...بنظر من فک کن ببین اگه درست تموم شد و کسی استخدامت نکرد خودت میتونی برای خودت کار کنی؟اون رشته رو انتخاب کن...البته این نظر شخصی منه

کوهنوردی🧗‍♀️اسکیت⛸️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.