2777
2789
عنوان

فرش مدما

295 بازدید | 12 پست

کسی داشته 

کیفیتش چطوره؟ 

من از کارایشش و همه چیش خوشم اومده فقط نگرانم جنسش بد باشه یا سریع خراب شه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ماهواره تبلیغ میکنن؟؟

ن بابا تبلیغشو تو اپلیکیشن بازار دیدم رفتم دنبالش سایت دارن 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
شما مشاور هستید؟

مشاور فرش ن 

مشاور پوست و مو م 

والا تا حالا ندیدم ماهواره ی چیز تبلیغ کنه و اونجوری ک میگه خوب باشه الکین بابا

ن بابا ماهواره چیه ماهواره فقط چیزای جنسی و گن اینا تبلیغ میکنه 

اره

من ندیدم چرا؟ 

من تو برنامه بازار دیدم تبلیغشو حجاب اینا داشتن بهش نمیخورد تبلیغ ماهواره باشه 

اتفاقا منم یه همچین تاپیکی داشتم تو نی نی سایت سرچ کنی بازم هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4857458/کسی-فرش-مارک-مدما-داره

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
منظورم مشاور پوست بود.شما واسه سیاهی دورچشم بجز کرم چی پیشنهاد میکنید

خیلی کار ها میشه کرد میدونید چون هر عارضه ای چندین تا علت داره من نمیدونم علت سیاهی دور چشم شما از چیه ک بتونم نظر بدم راحت ترینش اینه ک بهتون یه پیج تو اسنیتا معرفی کنم ک اطلاعات کامل و واضح و راهکار ها رو گفته