2777
2789
عنوان

لبامو ژل زدم خیلی ورم داره

356 بازدید | 23 پست

کی ورمش میخوابه دیروز که زدم خوب بود چند ساعت که گذشت هی ورمش شروع شد شب خوابیدم صبح بیدار شدم خیلی بیشتر شد انگار ی طرفشم بیشتر شده ورمش!عادیه یا نه😐

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️

تا عکس نبینیم نمیتونیم نظر بدیم😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینمش تا بگمت  

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
😂😂😂حالا نمیشه همینطوری بگید 

فکر کنم تا یکی دوروز ورم و داشته باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
حالا نمیشه اینطوری بگیم😐

حالا نمیشه عکس بدی   منم میخام لب بالامو ی سی سی بزنم

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
آره میدونم بکشو خوشگلم کنه دیگه چندسی سی زدی چقدر گرفت

اره بخدا 

دو سی سی زدم

این مارک ژلش تو آف عید بود هر دو سی سی یک میلیون شد

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️