2777
2789

با شمردن نعمت ها و چیزایی که غیر از خدا نمیتونسته کسی به وجود بیاره مفهمی خدا هست عزیزم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم دلیلشو نمیفهمم الکی الکی استرس میگیرم دیگ اگ ی اتفاقیم بیافته ی باره بدترمیشم

ببین تجربشو دارم ک میگم تو  وسواس فکری گرفتی بهترین کار بی توجهیه ب حسایی ک میان سراغت و فکرات اصلااا توجهه نکن بمرور خوب میشی شاید چند ماه طول بکشه فقط بیکار نباش و خودتو سرگرم کن کتاب بخون

تا حالا منابع علمی رو مطالعه کردین وقتی براساس فیزیک و .... افرینش از جانب خدا رو نغض کردن 

برخی از فیزیکدانها، پاسخ این شبهه را داده اند.
مارگنو (Margenau) گفته است:«اکنون‌ این‌ سؤال‌ مطرح‌ می‌شود که‌ منشأ قوانین‌ طبیعت‌ چیست‌؟ و من ‌تنها جواب‌ قانع‌ کننده‌ای‌ که‌ می‌یابم‌ این‌ است‌ که‌ آن ها به‌ وسیله‌ خدا خلق ‌شده‌اند و خدا قادر و عالم‌ مطلق‌ است.» و نیز می‌گوید: «خدا هم ‌جهان‌ فیزیکی‌ و هم‌ قوانین‌ حاکم‌ بر آن‌ را خلق‌ کرد.»
دیویس‌ گفته است: « آیا وجود جهان‌ را می‌توان‌ بی‌نیاز از خدا و تنها به‌ وسیله‌ علم‌ توضیح‌ داد؟ آیا می‌توان‌ جهان‌ را نظام‌ بسته‌ای‌ در نظر گرفت ‌که‌ علّت‌ وجودی‌اش‌ در آن‌ نهفته‌ باشد؟ پاسخ‌ به‌ معنایی‌ بستگی‌ دارد که‌ با آن‌ توضیح‌ می‌دهیم‌. با فرض‌ قوانین‌ فیزیک‌، جهان‌ می‌تواند خود مدار باشد و از جمله‌، خود را خلق‌ کند. امّا قوانین‌ فیزیکی‌ از کجا می‌آیند؟» و نیز: «تا وقتی‌ که‌ منشأ قوانین‌ طبیعت‌ خداست‌، وجودی ‌شگفت‌تر از ماده‌ّ ــ که‌ آن‌ را نیز خدا آفریده‌ است‌ ــ نیست‌. امّا وقتی‌مبنای‌ خدایی‌ قوانین‌ را کنار می‌نهیم‌، وجود آن ها به‌ یک‌ راز عمیق‌ تبدیل‌ می‌شود.»
پارکر (B. Parker؛ فیزیک دان‌ آمریکایی‌) گفته است: « این‌ ترس‌ وجود ندارد که‌ دانشمندان‌ هرگز بتوانند نیاز به‌ خدا را حذف‌ کنند... هر قدر هم‌ که‌ ما این‌ قضیه‌ را پی‌گیری‌ کنیم‌، همواره‌، چیزی‌ می‌ماند که‌ توضیح‌ داده‌ نشده‌ است‌. خلقت‌، به‌ قوانین ‌طبیعت‌ بستگی‌ دارد و پیدایش‌ آن‌ بدون‌ قوانین‌ امکان‌پذیر نبوده‌ است‌. چه‌ کسی‌ این‌ قوانین‌ را خلق کرده‌ است‌؟ تردیدی‌ نیست‌ که‌ همواره‌ به‌ یک ‌خدا نیاز هست‌.»

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
حق داری اخه چرا خدا ک مارو افریده هوامونو نداره چرا اخه چرا اونقد حالم بده اصلن حوصله نماز و... ندار ...

یه جواب کلیشه ای هست که میگه دنیای دیگه ای هم هست

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
من 10 ساله با خودم کلنجار میرم ولی بیشتر گم شدم

خدا میگه من جوری دنیا رو تنظیم کردم ک با تموم اتفاقات باهاتون حرف میزنم..ذهنتون رو کنار بزارید تا صدای خدا رو بشنوید

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...
تا حالا منابع علمی رو مطالعه کردین وقتی براساس فیزیک و .... افرینش از جانب خدا رو نغض کردن 

عزیزم علم رو چیزایی حرف میزنه که قابل مشاهده و اندازه گیری باشه خدا ماده نیس که این ویزگی ها رو داشته باشه  خیلی چیزا هس هیچ دلیل علمی نداره و علم هم خیلی اوقات انکار میکنه   بعدشم بعضی دانشمندان میگن هس بعضیا میگ نیس از لحاظ علمی خدا رو نه میشه اثبات کرد نه میشه رد کرد  هرچیزی هم تو علم صرفااا فرضیه س

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
بنظرم وجود خدا حس کردنی نیست... به خدا باید ایمان آورد نا ایمانی که اجباری یا از سر زور باشه، ایمان ...

خیلی مطالعه کردم بدترینشم نظریه دانشمندان بود ک کلا منو بهم ریخت هرجا ک میخام باور کنم همه اونچه ک باعث ناباوری میشه ب ذهنم هجوم میاره

تعریف کن خب

نمیتونم گلم شرمنده

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
اخه چطور گلم شما چطوری بوجود اومدی اگ خدایی نیست ک شمارو خلق کنه

وقتی ی جا میخونی ک انسان تکامل یافته ی نسل فلان موجوده وقتی تو قران از نظم دنیاگفته ولی نظریه و شواهد فیزیکی نشان از بینظم شدن دنیا داره عقل ناقص من چیکار کنه