2777
2789
عنوان

پگاه آهنگرانی

1604 بازدید | 30 پست

سلام

من امروز رفتم ۱۷شهریور خرید 

ازطرف بازاررضاک ردمیشدم دیدم جمعیت واستادن و گفتن آقای گلزار خیلی بی اعصابه وامضانمیده🤨

اومدم جلوتر گفتن نیکی کریمی چه خوب بازی کرد🤨

اومدم جلوترررر دیدم پگاه آهنگرانی وچندتاازهمکاراشون واستادن ومنتظرن ک حرکت کنن

چقدنازبود😍چقدمهربون به آدمانگاه مینداخت بدون غروربود😍

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاسفانه سازمان تامین اجتماعی قانون مرخصی زایمان نه ماهه رو به طور کامل اجرا نمیکنه 

و مادرای شاغل مجبور به شکایت به دیوان عدالت اداری هستن تا بتونن به جای شش ماه از نه ماه استفاده کنن 

کمپین در حال نامه نگاری با مسوولین هست تا بتونیم قانون رو اجرایی کنیم و دیگه نیازی به شکایت برای گرفتن مرخصی به صورت نه ماه کامل نباشه

مادرای ذینفع به سایت کمپین مراجعه کنن و امضاشونو برامون بفرستن 

ویا با پر کردن فرم امضای الکترونیکی رو برامون ارسال کنن

کمپین حمایت از بانوان شاغل https://edalatkade.ir/      کمپین حمایت از بانوان شاغل

اره از چهرش مشخصه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
عکس نگرفتی

ن خیلی شلوغ بود،بچه مم بهونه گیری میکرد

عوامل همش میگفتن ردشین وانستین

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤
ن خیلی شلوغ بود،بچه مم بهونه گیری میکرد عوامل همش میگفتن ردشین وانستین

مشهدی؟

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺