2777
2789
عنوان

کرونا...

45 بازدید | 4 پست

دوستم علایمش شبیه کرونا بود تست مخاط داد اینی و از بینی می گیرن بعد ده دقیقه جوابش منفی بود 

ولی حالت تهوع و یکمم بدن درد و سردرد داره 

میشه تست منفی باشه ولی کرونا باشه

فرج ظهور اقا امام زمان(عج) و حاجت روایی و عاقبت بخیری هممون یه صلوات بفرستید🌺

آره میشه 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دکتر به شوهرم گفته بود از هر 5 تا تست بینی یکیش کاذبه ینی طرف داره ولی آزش نشون نمیده تو فامیل ما کسی بود که ریه شم درگیر شد ولی بازم آزش منفی بود بهترین کار سی تی هست

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
بله دکتر به شوهرم گفته بود از هر 5 تا تست بینی یکیش کاذبه ینی طرف داره ولی آزش نشون نمیده تو فامیل م ...

سرفه نداره که بخواد سی تی بگیره فقط حالت تهوع و استخون دردشم انچنان نیس با سردرد دیشب از درد نخوابید

فرج ظهور اقا امام زمان(عج) و حاجت روایی و عاقبت بخیری هممون یه صلوات بفرستید🌺