2777
2789
عنوان

معاینه ی شبکیه چشم وتاری دید

98 بازدید | 5 پست

سلام هفت ماه پیش چشامو عمل کردم دیدم پنج روز پیش برای معاینه شبکیه چشمم رفتم پیش متخصص شبکیه بهش گفتم که عمل لازک کردم گفت مشکلی نیست عدسی گردی رو روی چشم راستم گذاشت یه کمم فشار میداد تا شبکیه رو ببینه فقط چشم راستم رو گذاشتم چون درد گرفت بعدش تو راه وتوخونه همش چشمم اشک میمومد وانگار چیری تو چشمم بود قطره ی اشک مصنوعی ریختم وخوابیذ

دم تا صبح دردش خوب شد ولی الان بعد پنج‌روز چشمم تاره .میترسم تار بمونه تازه دیدم بعد عمل خوب شده بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم نیست رفته خارج از کشور به مشاورش گفتم میگه قطره اشک بریز خوب میشه چه بدونم 

ایشالا ک خوب میشه

منم میخام چشممو عمل کنم البته لیزیک،درد نداره؟

الهــــی؛؛ این بنده چه داند ڪه چه مے باید  جُست؟ داننده  تویے ، هر آنچه دانے  ، آن ده....♥️