2777
2789
عنوان

کیپ شدن بینی بعد از عمل

3097 بازدید | 16 پست

سلام دوستان یه هفته ست بینی مو عمل کردم. فکر میکردم تامپون دارم ولی دیروز که رفتم بخیه هارو بکشم گفتن اصلا تامپون که نداری. ولی دماغم یه چیزی توشه نمیدونم لخته هست یا گوشت سعی کردم دربیارم خون اومد منصرف شدم. نفس هم ندارم. خواستم ببینم کسی همچین شرایطی داشته راهنمایی کنه🙏💐

ان شاالله همگی خوشبخت و خوش روزی میشین⁦☺️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شستشو انجام می دی باید درست شستشو کنی چون من اینطور بودم معلوم شد کلی خون لخته خشک شده که دکتر تو مط ...

فقط روزی سه چهار بار با اسپری و پماد تمیز میکنم نمیدونم درش بیارم یا نه میتونم درش بیارم فقط میترسم گوشت باشه که دماغم خراب بشه

تازه ی هفته عمل کردی کاملا طبیعیه چون هنوز کلی باد و ورم داره ک نمیذاره راحت نفس بکشی، اصلا دست کاری نکن فقط با آب جوش خنک شده و یکم نمک شستشو بده روزی چند بار تا لخته خون و چیزایی ک توشه بیاد بیرون

فقط روزی سه چهار بار با اسپری و پماد تمیز میکنم نمیدونم درش بیارم یا نه میتونم درش بیارم فقط میترسم ...

عزیزم مگه نگفتن باید از دو ساعت با سرم شستشو بدی پس خون چجوری تخلیه بشه همینه هرچی خون هست جمع شده خشک شده برو دکترت ببینه عفونتی چیزی نگیری دور از جون

تازه ی هفته عمل کردی کاملا طبیعیه چون هنوز کلی باد و ورم داره ک نمیذاره راحت نفس بکشی، اصلا دست کاری ...

ممنون عزیزم فقط یه چیزی توشه با چشم میبینم نمیدونم چیه

عزیزم مگه نگفتن باید از دو ساعت با سرم شستشو بدی پس خون چجوری تخلیه بشه همینه هرچی خون هست جمع شده خ ...

دیروز پیش دکتر بودم. عفونت اینا نداره باسرم هم گفتن ۸ساعت یه بار من روزی ۴بار میزنم. مثل یه لخته چیز سفتی هست نمیدونم دربیارم یا نه

عزیزم مگه نگفتن باید از دو ساعت با سرم شستشو بدی پس خون چجوری تخلیه بشه همینه هرچی خون هست جمع شده خ ...

دیروز پیش دکتر بودم. عفونت اینا نداره باسرم هم گفتن ۸ساعت یه بار من روزی ۴بار میزنم. مثل یه لخته چیز سفتی هست نمیدونم دربیارم یا نه

دیروز پیش دکتر بودم. عفونت اینا نداره باسرم هم گفتن ۸ساعت یه بار من روزی ۴بار میزنم. مثل یه لخته چیز ...

نه در نیار هر دو ساعت شستشو بده در هر حفره بینی ۱۰ ccو اگر نیاز بود هر حفره ۲۰ccبا فشار و یک دفعه ای فشار بده سرنگ رو که خوب تخلیه بشه ار ۸ساعت خیلی زیاده 

نه در نیار هر دو ساعت شستشو بده در هر حفره بینی ۱۰ ccو اگر نیاز بود هر حفره ۲۰ccبا فشار و یک دفعه ای ...

باشه عزیزم حتما