2777
2789
عنوان

خانوما بیاین انگیزه بدین بهم😔

126 بازدید | 5 پست

خیلی حال روحیم بده البته یه مدتی میشه یعنی چندماهه

کلی کار دارما ولی همش میگم ولش کن

میخام خیاطی رو تمرین کنم همش میگم نمیتونم

اصلا انگار نیروی هیچ کاری ندارم قبلا اینجوری نبودما ولی چندماهه اینجوری شدم شماها تو خونه چیکار میکنین

من یه بچه دوساله دارم شهر غریبم هستیم

دخترم دنیای من♥️

به خاطر موندن تو خونه ست مخصوصا اگه عادت داری که زیادب ری بیرون منم اینجوریم 

باید بری روانشناس وسواس داری فک کنم استرس 

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمااا امضام رو بخون

انگیزه بخش هست خیلی

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

من خودم دقیقا تو همین شرایطم چند وقته میخوام یه فیلم ببینم خیلی دوست داشتم ببینمش خیلی ولی الان هی میندازم عقب با اینکه لحظه شماری میکردم وقت کنم ببینمش یا مثلا کتاب سووشون رو یه قسمتش رو خوندم انقدر که تمرکز و انگیزه نداشتم جمع کردم گزاشتم برای بعد

و مثلا یادگیری  زبان رو با همه عشق و علاقه ای که بهش داشتم کلا ی مدت کنار گذاشتم و همه ی کارهای دیگم رو

جدید ها فقط میخوابم و هیچچچچ☹😂

ناموسااااا هرجا بحث داغی بود یا مطلب خنده داری یا دعوایی چیزی تگ کنید  🤣🤣🤣🥰