2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودین به زنه زنگ میزدین ?????

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 69 پست

بنظرم الان دوتاشون محافظه کار شدن،چند روزی دست نگهدار و پیش شوهرت بزن به دنده بیخیالی بعد یه مدت خیلی زیر پوستی زیر نظر داشته باششون...از طریق یکی از دوستات هم آدرس این دکتر گیاهی رو گیر بیار

انشالله که چیزی بینشون نیست ولی تا از چیزی مطمعن نشدی پیش شوهرت لو نده،مردا خوب بلدن گنداشونو جم و جور کنن

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.

حالا یه راه هم داری که مچشونو بگیری همین حالا با شوهرت آشتی کن وبگو آره پیام داده اونم گفته دکتر گیاهی هست من اشتباه کردم وکلا شاد شنگول باش بزار فکر کنن شما نفهمیدی وزرنگن ..بعد یه چند روز صبر کن وبعد تو یه فرصت مناسب از گوشی همسرت بهش پیام بده که فکر کنه شوهرته واونطوری مچشو بگیر ..مثلا بنویس بهش عزیزم خانمم امروز بهت زنگ نزده باز گیر داده ...اگه رابطه ای باشه اونم یه جواب میده شما متوجه میشوید چه خبره 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نمیرفت براش.  تو لیست سیاه بود.  شوهرم کلی قسم خورد اما اصلا بهشم توجه نکردم.

خوب از لیست خروج می‌زدی درست میشد بعد پیام میدادی بهش 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

من یه شماره از گوشی شوهرم برداشتم یه زنه بود

بعد سیوش کردم داخل گوشی خودم

یه روز که مشکوک شدم به شوهرم گفتم زنگ میزنم پدرشو در میارم

ولی از کارش مطمئن نبودم که با زنه هست گذشت و یکساعتی شد من رفتم داخل واتساپ دیدم خدایا زنه استوری گذاشته من استوریش رو دارم

شوهرم شماره منو داده بود بهش که اگر زنگ زدم جواب نده نمیدونسته اونم داخل گوشی من سیو هست

واین شد که زنه رو با یه خط دیگه شستم آویزون کردم شوهرمم خودش رو لو داد

بذار چند روز دیگه با یه شماره دیگه زنگ بزن ببین چی میگه... مثلا بگو ببخشید شماره شما رو تویه یه سایت دیدم کارشناس مامایی هستید یه سوال داشتم.. ببین میگه کارم گیاهیه یانه... اگرم گفت ماما نیستم بگو پس شغلتون چیه.. اگرم صداتو میشناسه یکی دیگه زنگ بزنه

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
خودم یجورایی مطمعن شدم هماهنگ کردن.  تا حالا چیز جدی ازش ندیدم.  چون بخاطر کارش با خیلی از ...

واقعا سر این حرف بی ارزش زندگی رو به کام خودت و همسرت تلخ نکن. خودت میگی واسه کارش با خانومای زیادی در ارتباطه این جیمز باند بازی واسه چیه؟؟؟ اگر می‌دونی آدم درستی نیست و اهل خیانته دنبال دلیل نگرد برای زندگیت یه تصمیم درست بگیر اگرم نه آدم خوبیه با این رفتارا هولش نده سمت این کارا

لیست سیاه تماس چجوریاس

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
فقط زنگ بزن به زنه بگو آدرس محل کارتون میخواستم سوال گیاهی و اینا هم بپرس ببین بلده یانه؟

شوهرم همین الان آدرس و شماره دفترشونم فرستاد.  گفت حتی بیا ببرمت تا بفهمی اشتباه کردی و هیچی نبوده.  یسره داره پیام میده.  اما ته دلم آشوبه.  آروم و قرار ندارم

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
شوهرم همین الان آدرس و شماره دفترشونم فرستاد.  گفت حتی بیا ببرمت تا بفهمی اشتباه کردی و هیچی نب ...

بگو مگه امکان نداره با یه زنی در ارتباط باشی که حالا واقعا دکتر گیاهیم باشه😐

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

بدبختی زنها اینه که عزت نفس و اعتماد به نفس پایینی داریم، کمبود یا شکل نادرست ارتباط با پدر و برادر یا کلا مردهای زندگیمون و تربیت ناصحیح خانواده باعث میشه از اینجور فکرا کنیم که همش کم هستیم و ممکنه کس دیگه ای جامون رو بگیره، بعضی اوقات هم خودمون میخوایم کمبودهامون رو جبران کنیم فکر میکنیم الهه روی زمینیم و به جور دیگه ضربه میخوریم.