2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودین به زنه زنگ میزدین ?????

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 69 پست

چقدر تابلوعه بوده زنه شوهرت دقیقا بهش حالی کرده چی بگه بتو ،زود لو دادی میزاشتی مچش رو میگرفتی مدرک دستت می اومد بعد میزدی بروش که نتونه پنهان کنه ..سفر کاریش هم مطمئنی یوقت ممکنه با زنه برنامه ریزی کردن برن 

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم همین الان آدرس و شماره دفترشونم فرستاد.  گفت حتی بیا ببرمت تا بفهمی اشتباه کردی و هیچی نب ...

بگو نیازی نیست تو منو ببری اگه بخوام برم خودم میرم واگه شد رو گوشی شوهرت مخفیانه برنامه ضبط صدا نصب کن

😂😂😂😂😂همه این کارو دوسدارن ولی چجوری پیداش کنخ

خیلی راحت  اول شمارشو بزن نامبربوک اگه اسمشو نزده بود پاشه بره محل کار شوهرش و از اونا پرس وجو کنه، قضیه متلاشی شدن زندگیه ، اگه قرار باشه زندگی من خراب بشه قبلش هم حتما باید عاملشو متلاشی کنم

شوهرم همین الان آدرس و شماره دفترشونم فرستاد.  گفت حتی بیا ببرمت تا بفهمی اشتباه کردی و هیچی نب ...

آیا مشاور گیاهی نمیتونه دوس دختر کسی بشه؟؟؟حتما باید یه فرد معمولی یا همکار باشه؟؟ من نمیگم شک کن ولی از این ب بعد حواستو بیشتر جمع کن