2777
2789

صبح گوشی شوهرم دستم بود.یه شماره رو زده بود تو لیست سیاه. بعد همین امروز دوبار زنگ زده بود.  منم برداشتم ذخیرش کردم ،تو تلگرام اسمشو زده بود نسیم.  منم چیزی نگفتم.  شوهرم ک رفت ماشینشو برداره ،سریع زنگ زدم یه زنه جواب داد . بعد زنگ زدم شوهرم گفتم برگرد.  اومد گوشیو پیشش باز کردم دیدم شماره نیست.  منم از تو گوشی خودم نشونش دادم گفتم این کیه.  گفت یه دکتر گیاهیه ،پول پیش شرکتمون داره. عمدا گذاشتم لیست سیاه . منم گفتم رفتی تو ماشین چرا شمارشو پاک کردی گفت همینجوری.  کلیم قسم خورد ک چیزی نیست و اینا.  بعد که رفت همزمان چندبار زنگ زدم دوتا خطشون باهم مشغول بودن.  بعد به شوهرم گفتم اسکرین صفحه مکالماتت رو بفرست.  اونم زود فرستاد. دیدم اون لحظه ای که من پشت خطش بودم اون ساعت و دقیقه هیچ مکالمه ای نیست.  یعنی مطمعنم پاک کرده بود.  منم زنگ زدم همینو گفتم بهش.  اونم کلی دادو بیداد کرد ،منم قطع کردم.  دوباره خودش زنک زد کلی قسم خورد که اشتباه میکنی و خودت به اون شماره زنگ بزن ببین چی میگه.

مسافرتم خواست بره امروز.  منم گوش ندادم  و قطع کردم.  بعد پیام داد که سفرو نمیرم.  سفرش کاریه.  منم جواب ندادم.  دوباره اس داد دارم میرم چون مجبورم.  باز ج ندادم.  راستی وسط این حرفا اون زنه هم اس داد که چیه هی زنگ مزنید و حرف نمیزنید. من دکتر گیاهیم اگه کاری دارین در خدمتم.  جواب اونم ندادم.  الان حالم خیلی بده.  نمیدونم چکار کنم 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا از شوهرت چیزی دیده بودی؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

چیزی دیدی ازش قبلا؟

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

مشخصه....

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊