صبح گوشی شوهرم دستم بود.یه شماره رو زده بود تو لیست سیاه. بعد همین امروز دوبار زنگ زده بود. منم برداشتم ذخیرش کردم ،تو تلگرام اسمشو زده بود نسیم. منم چیزی نگفتم. شوهرم ک رفت ماشینشو برداره ،سریع زنگ زدم یه زنه جواب داد . بعد زنگ زدم شوهرم گفتم برگرد. اومد گوشیو پیشش باز کردم دیدم شماره نیست. منم از تو گوشی خودم نشونش دادم گفتم این کیه. گفت یه دکتر گیاهیه ،پول پیش شرکتمون داره. عمدا گذاشتم لیست سیاه . منم گفتم رفتی تو ماشین چرا شمارشو پاک کردی گفت همینجوری. کلیم قسم خورد ک چیزی نیست و اینا. بعد که رفت همزمان چندبار زنگ زدم دوتا خطشون باهم مشغول بودن. بعد به شوهرم گفتم اسکرین صفحه مکالماتت رو بفرست. اونم زود فرستاد. دیدم اون لحظه ای که من پشت خطش بودم اون ساعت و دقیقه هیچ مکالمه ای نیست. یعنی مطمعنم پاک کرده بود. منم زنگ زدم همینو گفتم بهش. اونم کلی دادو بیداد کرد ،منم قطع کردم. دوباره خودش زنک زد کلی قسم خورد که اشتباه میکنی و خودت به اون شماره زنگ بزن ببین چی میگه.
مسافرتم خواست بره امروز. منم گوش ندادم و قطع کردم. بعد پیام داد که سفرو نمیرم. سفرش کاریه. منم جواب ندادم. دوباره اس داد دارم میرم چون مجبورم. باز ج ندادم. راستی وسط این حرفا اون زنه هم اس داد که چیه هی زنگ مزنید و حرف نمیزنید. من دکتر گیاهیم اگه کاری دارین در خدمتم. جواب اونم ندادم. الان حالم خیلی بده. نمیدونم چکار کنم