unnamed مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 104 عنوان کسی هس سودا داشته باشه؟ 96 بازدید | 10 پست 😐 badgal🤞💛 1399/12/14 | 04:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_جوجویی۷۰ عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 12718 ما فانتا داریم لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
قولک عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 404 بگوز تا یادت نرفته زود باش شکستم انقدرآهسته که صدای شکستنم کسی راآزارنداد....صدای شکستنم رافقط دیوارهای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم راقلم وکاغذشنیدندوشعرپس دادند....صدای شکستنم را خداشنیدوسکوت جواب داد...می دانی ؟؟؟فقط بغض میکنم...این سخت ترازهرچیز هست بهص ض داشته باشی بخندی ...خیالت راحت ازدرون شکستم....صدای شکستنم راهیچ کس نفهمید
قولک عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 404 چی گرارش بزن شکستم انقدرآهسته که صدای شکستنم کسی راآزارنداد....صدای شکستنم رافقط دیوارهای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم راقلم وکاغذشنیدندوشعرپس دادند....صدای شکستنم را خداشنیدوسکوت جواب داد...می دانی ؟؟؟فقط بغض میکنم...این سخت ترازهرچیز هست بهص ض داشته باشی بخندی ...خیالت راحت ازدرون شکستم....صدای شکستنم راهیچ کس نفهمید
khnm عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 2265 من برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
قولک عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 404 من ۹اره شکستم انقدرآهسته که صدای شکستنم کسی راآزارنداد....صدای شکستنم رافقط دیوارهای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم راقلم وکاغذشنیدندوشعرپس دادند....صدای شکستنم را خداشنیدوسکوت جواب داد...می دانی ؟؟؟فقط بغض میکنم...این سخت ترازهرچیز هست بهص ض داشته باشی بخندی ...خیالت راحت ازدرون شکستم....صدای شکستنم راهیچ کس نفهمید
bano_khaki عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 من غلبه سودا دارم 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴