2777
2789
عنوان

شیاف چند ساعت باید بمونه؟

2921 بازدید | 11 پست

کسی بیدار هست الان؟ 

باردارم شیاف پروژسترون میذارم بعد الان به زور نیم ساعت شده که گذاشتم جیشم گرفته. چیکار کنم؟ 

تحمل کنم یه ساعت بشه کافیه؟ یا باید دوباره بذارم؟ میترسم دوباره بذارم خطرناک باشه

خدایا شکرت...

نهه نذار دیگه. برو جیشتو کن زیاد نشین و زود پاشو ک نیاد پایین. معمولا شباف زود جذب میشه 

برای دفعات بعد دستشوییتو برو موقع خواب بزار. که دیگه روش بخوابی خوب جذب بشه هی جیشت نگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهه نذار دیگه. برو جیشتو کن زیاد نشین و زود پاشو ک نیاد پایین. معمولا شباف زود جذب میشه  برای ...

تا همین لحظه آخر هم رفتم دستشویی ولی بازم جیشم گرفت. همون سریع برم و بیام دیگه هرچی شد. مرسی عزیزم

خدایا شکرت...
اول خودت خالی کن همیشه بعد بذارموقع خاب ک نخای پاشی ،ادرارت نگه ندار برو دستشویی ،شیافم نذار دیگ امش ...

عه پس تا الان نگه داشته بودم که یه ساعت بشه😁 بسه دیگه میرم دستشویی. 

امشب اشتباه کردم قبل از خواب آب خوردم الان جیشم گرفت

خدایا شکرت...

😘😘😘😘همه اونایی که باردار شدین نی نی تون مبارک باشه الهی خدا یاورتون باشه و محافظتون.

اونایی هم که چشم انتظارین دیر یا زود مادر میشین بحق امام رضا.غصه نخورین.فقط امید بخدا😍😍😍😍😍😍😍😍

امیدوارباش