2777
2789
عنوان

دختر۲ماهم خیلی بیخوابه

104 بازدید | 19 پست

سلام خانوما دخترم۲ماهشه بیش از حد کم میخوابه امروز ساعت ۱۰صبح بیدار شده تازه الان تو بغلم زورکی دارم میخوابونمش.استامینوفن هم واسه اولین بار بهش دادم باز بی تاثیر بود.کولیک هم نداره که بگم بخاطر اونه.واقعا کلافم به هیچ کاری نمیرسم پسرمم ۲سالشه زود خوابوندمش که به کارام برسم و کمی زود بخوابم ولی دخترم نمیخوابه.نمیدونم چیکار کنم واسه فردا صبح نوبت دکتر گرفتم.اگه تجربه ایی دارین لطفا بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما همه مشکل دختر نازت رو داریم😑 وگرنه الان خواب بودیم.  چندماهه درست نخوابیدم😕 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

دختر منم دوماهش الان تو بغلمه سرم درد می‌کنه 

پسرم 18ماهشه خیلی بد اخلاق و بهانه گیر اونم الان به زور خوابید

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐

منم دخترم دو ماه و نیمشه از صبح تا شب چندبار میخوابه هر بارم طولانی نمیخوابه ها نهایتا نیم ساعت

خدایا نیار اون روزی رو که من باشم و بچه هام نباشن.خدایا هیچ مادری رو با بچه ش امتحان نکن.خدایا مراقب بچه هام باش  

بچه ها توی یه سنی خوابشون بهم میریزه طبیعی نگران نباش..گریه میکنه؟؟ببین گرسنه نیست شیرت سیرش میکنه...یه چیز گرم وشیرین بخورکه توشیرت تاثیربزاره...همش بغلش نکن حستودرک میکنه بدتربی خواب میشه

دختر منم دوماهش الان تو بغلمه سرم درد می‌کنه  پسرم 18ماهشه خیلی بد اخلاق و بهانه گیر اونم الان ...

پسر من ۱۶ ماهشه حتی نمیتونم تصور کنم یه بچه دیگه داشته باشم😐

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
بچه ها توی یه سنی خوابشون بهم میریزه طبیعی نگران نباش..گریه میکنه؟؟ببین گرسنه نیست شیرت سیرش میکنه.. ...

نه گرسنه نیست چندروزه اینجوریه .میذارم زمین بدتر جیغ میکشه