دری_گلمن مدیر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2530 عنوان مشاعره 😁 | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 58 پست بیاید مشاعره بازی کنیماولیچو رسی به کوه سینا آرنی بگو بگذر 💜💙که نیزرد این تمنا به جواب لن ترانی 𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖 1399/12/13 | 23:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28627 ماهم این هفته برون رفت و ب چشمم سالیست حال هجران تو چه دانی ک چه مشکل حالیست تنــم از واسـطه دوری دلـبر بگــداخت جانم از آتش هجر رخ جانانه بسوخت ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 18575 تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چو سیل روانه هر کو نظری دارد با یار کمان ابرو باید ک سپر باشد پیش همه پیکانها شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
haniuleti عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 3362 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون روز بشد او بمرد و بیمار بزیست تو راست میگفتی بعضی اخلاقام بد بود ویکمی گنگ بودم و رفتارام مرموزحالا نیستی حس میشه کم بودتمیدونم ک تقصیر من بوده
sarv70 عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1886 تو همانی ک دلم سخت تو را عاشق بود تو همان مونس جانی ،تو خودت جان و جهانی تو تمام مهربانی، ... یک چند میان خلق کردیم درنگ زایشان بوفا نه بوی دیدیم نه رنگ گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28627 یک چند میان خلق کردیم درنگ زایشان بوفا نه بوی دیدیم نه رنگ گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم چه بگويم که غم از دل برود چون تو بياييسعدي ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
sarv70 عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1886 هر کو نظری دارد با یار کمان ابرو باید ک سپر باشد پیش همه پیکانها انکس که ترا دید و نخندید چو گل از جان و خرد تهیست مانند دهل گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا
haniuleti عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 3362 شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره هوای خونه خیلی بد روی عصابهزندگی بی تو واسه من هر روز ی عذابهاتاقم بوی عطر زنونه ندارهبهتره دلم سر ب سر این زمونه نذاره
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 18575 انکس که ترا دید و نخندید چو گل از جان و خرد تهیست مانند دهل لبخند تو خلاصه خوبیهاستلختی بخند خنده گل زیباست شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12892 هوای خونه خیلی بد روی عصابه زندگی بی تو واسه من هر روز ی عذابه اتاقم بوی عطر زنونه نداره بهتره دل ... هر دم از این باغ بری میرسد .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
sarv70 عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1886 تو راست میگفتی بعضی اخلاقام بد بود و یکمی گنگ بودم و رفتارام مرموز حالا نیستی حس میشه کم بودت مید ... هیچ کس از بی سرانجامی نمی خواند مرا نامه در رخنه دیوار نسیان مانده ام گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا
sarv70 عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1886 گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم چه بگويم که غم از دل برود چون تو بيايي سع ... این همه عکس می و نقش نگارین که نمود یک فروغ رخ سافیست که در جام افتاد گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا
haniuleti عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 3362 هر دم از این باغ بری میرسد دستم تو دست یاره قلبم چ بیقراره 😁😐
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12892 دستم تو دست یاره قلبم چ بیقراره 😁😐 حالا هرچی ه تو جمع کن😀 .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
sarv70 عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1886 لبخند تو خلاصه خوبیهاست لختی بخند خنده گل زیباست تو که از صورت حال دل ما بی خبری غم دل با تو نگویم که ندانی دردم گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا
انی عضویت: 1396/05/01 تعداد پست: 14800 این همه عکس می و نقش نگارین که نمود یک فروغ رخ سافیست که در جام افتاد دلا تا کی در این زندان فریب این و آن بینی یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی