سلام، بچه ها من چند سال درگیر عفونتم، که مقاوم شد ب درمان،همه نوع انتی بیوتیکم خوردم فایده نداشت،علائمم فقط بوی بد که تو این چند سال اصلا از بین نرفته، کسی تجربه ای داره،واقعا موندم دیگه چیکار کنم، کلافه شدم
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی عنبرنسا آتیش بزن بنداز تو ی شیشه دیواره بلند ی دامن هم بپوش شیشه رو بگیر نزدیک دهانه واژن چند روز پشت سر هم این کارو بکن زود خوب میشی ولی خوب مجبوری هر روز بری حمام و با اون دامت خداحافظی کنی
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
لاکتوواژ هم استفاده کردم عزیزم فایده نداشت،لاکتوفم خوراکیشم خوردم
لاکتوواژ که عالیه اینجا به هرکی پیشنهاد دادم واسم دعا کرده
مگه میشه رو شما اثری نداشته باشه!😕
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ