2777
2789
عنوان

بی محلی خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 35 پست
چ بیکاری من زنگ میزننم نمیرم  والا بخدا   حتی  خونه مادر شوهرم ک دختراش جمع می ...

منم مث شمام با این تفاوت ک دخترش نزدیکشه و هر روز اینجاست اما تا نگن یا مناسبتی نباشه نمیرم

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
اخه من‌ازهمشون کوچیکترم وهمیشه بابام میگه کوچیکتر باید به بزرگترش احترام بذاره وهمیشه پیش قدم باشه

نه عزیز من احترام بذار ولی خیلی خیلی رسمی برخورد کن نگفتن که نگفتن بهتر برای شما که زیر چونه خانواده شوهر نباشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفت مثل اینه که بگی چون من گرگ گاز نمی گیرم اونم نباید منو گاز بگیره!!!!   

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
والا اینکه طلبکارن ضایعست نباید باشن کار جاریتم ناجوره نه من انتظاری نداشتم

منم اولاش انتظاری نداشتم اما الان که میبینم اونو رو همه جا میگن منو نمیگن خیلی ناراحتم😭😭😭😭اخه اصلا من کاری ندارم باهاشون.نه اذیتشون کردم نه ناراحتشون فقط وفقط احترام گذاشتم

اخه من‌ازهمشون کوچیکترم وهمیشه بابام میگه کوچیکتر باید به بزرگترش احترام بذاره وهمیشه پیش قدم باشه

خانم عزیز بزرگ و کوچیک نداره هر دیدی ی بازدید داره همینطور هربار شما تماس میگیرید با شخصی ادب حکم میکنه اون شخصم بعدا زنگ بزنه جویای احوالتون بشه وقتی نمیزنه به این معنی هست که تمایلی به برقراری رابطه با شما نداره.اگرم گله کردن بگو عزیزم دورادور جویای احوالتون هستم منم مثل شما مشغله دارم توی زندگی و فرصت نمیکنم مدام پای تلفن باشم.حد و حدود بذار برای خودت که اوناهم متوجه بشن

ولشششون کن من از خدامه تو جمعاشون نباشم 

به خواهرشوهراتم دیگ زنگ نزن پرو شدن 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..