2777
2789
عنوان

گیر میده

155 بازدید | 8 پست

خدایا خودت به دادم برس . مامانم فقط کافیه ده دقیقه بره مغازه بیاد بعد میاد میگه چرا کارای خونه رو نکردی ، ظرف نشستی غذا درست نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟😳 آخه من چی بگم چه توقعی داره وقتی تاحالا نیومده یه ملاقه دستم بده بگه بیا یادبگیر . هربارم بهش میگم یادم بده میگه نه الان غذارو خراب میکنی بابات میاد گشنس😑 من چه کنم . کل فامیل تحقیرم میکنن کار نمیکنی . کل دوستام ‌. آخه چرا باید بخاطر یه بشقاب غذایی که دستم میده انقد تحقیرم کنه. بابام که باهام مثل یه حیوون رفتار میکنه . همینه عزت نفسمو از دست دادم وهرجا میرم کمرو ام و لال میشم . راه حل . شما جای من بودین چه میکردین؟؟؟؟

بگو ی بار خراب کنم یاد میگیرم دوباره دورست میکنم خوبشو

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیذاره تاحالا یادم نداده . بعد سرم داد میکشه هرروز پدرمو درآورد 

یا بگو شما درست کن منم درحد ی قابلمه کوچیک براخودم درست میکنم

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

قدر روزایی که خونه مادر پدرتی بدون💔

یه زمانی من سر اینجور چیزا حرص میخوردم الان آرزومه دوباره برگردم به همون دوران و هر غری که مامانم میزنه قربون صدقه اش برم 

ولی افسوس که زندگی قبلمو ندارم و الان خونه همسرم هزاران برابرشو باید تحمل کنم!!!🍃