2777
2789

دوستان من تو این چندسالی که از ازدواجم میگذره بارها و بارها سرکوفت شنیدم از شوهرم و خانوادش. مستقیم و غیر مستقیم در مورد روابط فامیلی ما که محدود هست و برعکس اونها هستیم که طایفه بزرگی دارند و پر رفت و آمد. خیلی دارم اذیت میشم اگه از هرچند بار یه بارش نتونم برم خونه مادرشوهرم یا خونه یکی از اقوامشون دیگه میریزن سرم که آره شماها کلا رفت و آمدی نیستین😐 شوهرمم تحت تاثیر اونها هست. امشب به حدی سردرد گرفتم که گفتم با شما درددل کنم. رفتار درست چیه واقعا؟؟؟؟

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6005574/best-friends-in-niki-life?postId=179604508

بترکونین لطفا

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزا بگن بی خیالی طی کن .هر چقد کمتر رفت و امد کنی بیشتر ارامش داری

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
بگو آره  ما رفت وامد به اندازه رو دوست داریم

خیلی یه بحثی رو کش میدن و حاشیه درست میکنن. نمیدونم مثل اینها کسی هست واقعا!!!

بزا بگن بی خیالی طی کن .هر چقد کمتر رفت و امد کنی بیشتر ارامش داری

مادرشوهرم اینقدر نصیحت میکنه در مورد رفت و آمدو پز خودشونو میده که حالم بهم میخوره دیگه

مگه هنوزم رفت و امد میکنن اونم این گرونی و بیماری!!!!! باید حد و مرز بزاری نمیشه که همیشه حوصل ...

آره واقعا. نه اینها تفریح و مهمونیشون به راهه

مادرشوهرم اینقدر نصیحت میکنه در مورد رفت و آمدو پز خودشونو میده که حالم بهم میخوره دیگه

با احترام بگو هر کس ی اخلاقی داره.شما خوشتون میاد من خوشم نمیاد مگه از شما ایراد میگرم ک چرا رفت و امد میکنین با کرونا.من اینجوری راحتم.صلاح زندگیم این شکلیه.بزا دهنش و ببنده

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
با احترام بگو هر کس ی اخلاقی داره.شما خوشتون میاد من خوشم نمیاد مگه از شما ایراد میگرم ک چرا رفت و ا ...

مرسی عزیزم. راستش شوهرم به شدت ناراحت میشه از اینکه حتی مودبانه بخوام جوابشون بدم...دلم میخواد برم شهر خیلی دور تا راحت زندگی کنم😕