2777
2789
عنوان

غربالگری.سلفری.ان تی

513 بازدید | 26 پست

سلام خانم ها... لطفاً راهنماییم کنید دارم دق میکنم. من هفته ۱۲ رفتم غربالگری اول عدد۲.۰۳ شد آزمایش خونم ریسک پایین بود ولی دکترم گفت ریسک ان تی بالاست باید آمینو بشی ولی من ترسیدم فردا میرم سلفری.کسی بوده شرایط من..؟ 😭

سلام مطمئن باش به امید خدا بچه سالمه منم ماه پیش امنیو سنتز شدم سالمه یعنی تمام کسایی که با من امنیو  سنتز شدن تو مطب همشون بچشون سالم بودن نمیدونم چه اصراری  دارند استرس بدن به مادرا منم ماه پیش انگار تو جهنم بودم از ترس و استرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲.۱۶هست برام هفته بعدغربالگری دوم نوشته بایدصبرکرد عزیز

وای بخدا دارم دیوونه میشم بعد سه سال درمان اینجوری شداول گفتن قلبش تشکیل نشده بعدش گفتن ضربانش کمه الان میگن ان تی بالاس  یک شنبه نوبت سرکلاژ دارم😭

من چون لقاح مصنوعی هم هست دکترم بیشتر حساسیت بخرج میده دیوووونم کرده😑😑

🙁الکی استرس نگیر ۹۹ درصد بچها سالمن ولی واس اطمینانت ازمایشو بده

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
توکل به خدا دعا کنید برام یعنی واقعا تو جهنمم هزینه آمینو سنتز چنده؟

درکت می کنم واقعا من تو اردبیل ۵۰۰ تومن دکتر گرفت برای کشیدن مایع از تو شکمم یک و پونصد هم هزینه آزمایش شد ولی هزینه سلفری حدود ۴ تومن میشد 

🙁الکی استرس نگیر ۹۹ درصد بچها سالمن ولی واس اطمینانت ازمایشو بده

بله فردا میرم حتما بهم گفتن۱۲ ساعت دارو مصرف نکنم برای همین صبح میرم.انشاالله که صحیح و سلامت باشن همه بچه ها‌ و بچه ی من هم.خدا خودش نظری به دل ما مامان باباها بکنه

بله فردا میرم حتما بهم گفتن۱۲ ساعت دارو مصرف نکنم برای همین صبح میرم.انشاالله که صحیح و سلامت باشن ه ...

ایشالا خیره فقط استرس نگیر ک برای بچت سمه

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍