2777
2789
عنوان

پیازدرمانی و بارداری🙄🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اولین بار که استفاده کردم تا۱۱روز فقط چرک قهوایی با بوی بد  اومد بعدشم خون لخته و حجم زیاد ت ...

دفعه دوم هم انجام دادی پیازدرمانیو؟ 

دفعه دومم پریودت عقب افتاد؟ 

کلا با پیازدرماتی باردار نشدی؟

دفعه دوم هم انجام دادی پیازدرمانیو؟  دفعه دومم پریودت عقب افتاد؟  کلا با پیازدرماتی بارد ...

آره عقب میوفته ولی میاد نگران نباش بیخیال

نه با پیاز رحممو پاک سازی کردم و بعدش رفتم دکتر با قرص و آمپول باردار شدم مشکلم فقط عدم رشد فولیکول بود

آره عقب میوفته ولی میاد نگران نباش بیخیال نه با پیاز رحممو پاک سازی کردم و بعدش رفتم دکتر با قرص و ...

منم مشکلم همینه ولی چندماه دارو استفاده کردم فولیکولام عالی بود سایزشون اما باردار نشدم،فقط دفعه دوم که دارو مصرف کردم باردار شدم اما سقط شد،بعده اون هرچی دارو مصرف کردم نشد...شوهرمم کم تحرکی اسپرم داره .

دیدم یکی با دفعه اول پیازدرماتی باردار شده بود منم امتحان کردم ،ولی چه بد که پریودارو بهم میریزه چون من منظم بودم😥

منم مشکلم همینه ولی چندماه دارو استفاده کردم فولیکولام عالی بود سایزشون اما باردار نشدم،فقط دفعه دوم ...

اها عزیزم باید اول شوهرتون  تقویت بشه چون کم تحرکی هم خودش مشکلی برای ناباروری 

وا خب پرسیدم که کسی پیازدرمانی کرده که باردار باشه... شما که پیازدرمانی نکردی نیازی ام نیست چیزی بگ ...

یه چیز کاملا شانسیه این درمانا واسه یکی میگیره واسه یکی نه آی وی اف با اون هزینش شانسیه وقتی آدم تایپیک میزنه یکم قبلش فکر کنه بد نیست عزیزم.. منم با شما دعوایی نداشتم که به این صورت جواب میدی !! ان شالله باردار باشید.. موفق باشی

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜