2777
2789
عنوان

اگر مورد تمسخر دیگران قرار بگیرید

553 بازدید | 22 پست

یک دوستی دارم که مورد تمسخر شدید مردم هست الان شوهر داره  و حتی فرزند اما جدیدا خیلی بیشتر هم شده 

یک مشکلی در ظاهرش داره که بعضی ها یا فکر میکنن کوتاه قامته یا سندرم دان خیلی ناراحته شوهرش هم خیلی نسبت بهش سرد شده، میگه اگر به خاطر بچم نبود خودکشی میکردم، شوهرش میگه دیگه میلی بهش نداره 

الان یک ساله همراه شوهرش خیابون نرفته، خیلی خسته است

الهی بمیرم ....چقدر بیشعورن کسایی که مسخره میکنن ...

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش کور بوده همون اول ؟؟؟

دوستت چرا این زندگی ذلت بار رو تحمل میکنه؟

از شوهرش جدا شع بره دنبال زندگی خودش تا نگاه های احمقانه ی شوهرشم نخواد تحمل کنه ک بعدش فکر خودکشی بیاد سرش

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

شوهرش کور بوده اولش ؟ چه بیشعورن . بهشون از طرف من بگو اعتماد بنفسشو ببره بالاااا اگه درس نخونده بخونه اگه کار نمیکنه بره سر کار کلااا سعی کنه هدفشو عوض کنه و موفق شه 

میرقصانم زندگی را به سازم

مشاور

به خودش برسه

کسایی ک مسخرش میکنن جوابشونو بده و مسخرشون کنه 

موندم چرا انقد ملت شعور فرهنگشون رفته پایین.

انقد از مسخره کردن بدم میاد ک نگو

رو اعتماد ب نفسش کار کنه و خودشو دوس داشته باشه اونجوری همه احترام میذارن و دوسش دارن

شوهرش قبل ازدواج ایشونو دید مشکلش قدش نیست نمی گم آزار دهنده نیستا چرا از این جهت خدا بهش صبر بده ولی ایشون از اول همین بود سرد شدن شوهرش احتمالا بخاطر افسردگی و خودخوریش هست

ملت جلوی روش مسخره می کنن؟؟

فقط قدش کوتاه ست؟؟ یا ظاهرشم مورد داره؟؟ منظورتون سندروم ترنر بود؟؟