2777
2789
عنوان

یه سری سوالا چرا جواب نداره

316 بازدید | 20 پست

یه خاله دارم 60 سالشه بازنشسته معلم بوده اقا در تمام طول زندگیش به ادمای مختلف کمک کرده یعنی خودش ساده میپوشه ساده میخوره از همه چیش میزنه ولی فقط کافیه بدونه ینفر از دوریا نزدیک در ناراحتیه محاله دستشو نگیره این سه ال اخرم که مادر بزرگم زمین گیر شده بود کلا کاراشو کرد چند ماهی میشهکه فوت کرده مادر بزرگم اونموقع من با خودم گفتم اخیش خاله راحت شد یکم نفس بکشه الان دو ماهه که خالم مبتلا به سرطان سینه شده هیییچکس هم تو فامیل ما ندااشتیم کهتا الان ازین بیماریها داشته باشه این اولین نفره و امروز اولین جلسه شیمی درمانیش بود 

سوال اصلی اینه برای من چرا مثلا یکی دیگه از فامیلاکه دهنه همرو سرویس کرده حقه خیلی هارو خرده از زخم زبون بگیر تا ظلم کردن به دیگران الان از یه ادم 18 ساله سالمتره و شادابتر و هر روز هم تو زندگیش ارامشو رفاه بیشتری داره بعد خاله من باید به این روز بیفته 

اخه چرا

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

چ ربطی داره واااا یکیم خوش شما اینجوری میگید

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

حکمت خدا که دست ما نیس

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدونم  ولی خدا میگه اگه بنده مومنم ناراحت نمیشد  سر  کافر با دستمال اهنی میبستم که درد نگیره

متاسفانه اینجا واسه ادم خوبا همش امتحان و زجره

⁦❤️⁩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩ 
چ ربطی داره واااا یکیم خوش شما اینجوری میگید

اونیکی که شما میگین کامل میشناسمش از ادمای نزدیک زندگیمه خیلی هم اه و نفرین پشتشه د رضمن یه هرزه هم هست

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
منم نمیدونم  ولی خدا میگه اگه بنده مومنم ناراحت نمیشد  سر  کافر با دستمال اهنی میبستم ...

خب اینکه یعنی هر چی ادم بهتری باشی بیشتر باید زجر بکشی 

اونیکی که شما میگین کامل میشناسمش از ادمای نزدیک زندگیمه خیلی هم اه و نفرین پشتشه د رضمن یه هرزه هم ...

امام علی ب مالک میگه شب اگر کسی درحال گناه دیدی صب ب ی چشم دیگه نگاش کن شاید سحرگاه توبه کرده🤚.....اینک اه نفرین پشتش ب کسی ربطی نداره....و کلمه ایی ک ب کار برید فوق العاااده زشت بود درشخصیت ی خانوم نیس....انشالله ک خاله گرامتون حالشون خوب بشه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

هرکه دراین بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

اگر بادیگرانش بود میلی چرا جام مرا بشکست لیلی

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
امام علی ب مالک میگه شب اگر کسی درحال گناه دیدی صب ب ی چشم دیگه نگاش کن شاید سحرگاه توبه کرده🤚..... ...

عزیزم اه و نفرین یکی از ادمایی که دنبال اون ادمه یکیش منم پس بمن ربط داره بخاطر ظلمهایی که د  رحق من و خیلی از ادمای دیگه انجام داده اون جمله هم بکار بردم چون واقعا هست و سالهاست همینه حتی تا الان که 75 سالشه ومشکل منم اینه کی قرار بعضی ها تقاص پس بدن

خب اینکه یعنی هر چی ادم بهتری باشی بیشتر باید زجر بکشی 

بله کاملا درسته.اماما رو ندیدی؟این دنیا محل امتحانه امتحان سخت ترهم مال ادم خوباست.همونجور که تومدرسه امتحان سختا مال زرنگترا بود

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
بله کاملا درسته.اماما رو ندیدی؟این دنیا محل امتحانه امتحان سخت ترهم مال ادم خوباست.همونجور که تومدرس ...

بله درسته ولی بعضی وقتها اینکه ببینی بعضیا راست راست با خوشی میگردنو یه عده ادم مظلوم در عذابن خیلی زجر اوره 

بله درسته ولی بعضی وقتها اینکه ببینی بعضیا راست راست با خوشی میگردنو یه عده ادم مظلوم در عذابن خیلی ...

عزیزم خدا ازهرکی قطع امید کنه بهش مهلت زیاد میده تاروزبه روز تو گناه وخوشی غرق تر بشه

عزیزم خدا ازهرکی قطع امید کنه بهش مهلت زیاد میده تاروزبه روز تو گناه وخوشی غرق تر بشه

من وقتی ناراحتم مادرم هم همین جملرو میگه ولی من دوستداشتم برعکسشو ببینم 

ممنون از پاسختون  

من وقتی ناراحتم مادرم هم همین جملرو میگه ولی من دوستداشتم برعکسشو ببینم  ممنون از پاسختون &nbs ...

میبینی به وقتش