2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 24 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه عده میگن میگن شاید دیدتون باید بره بالای دو سال

بستگی به آموزش و طرز کار داره

مثلا کسی که قیمت الان سهمش مثلا ۳۰۰ تومنه و اون روتو ۴ هزار خریده با این بازار نوسانی برگشتی خیلی خیلی خیلی سخته

باید بدونن چه بخرن و کی بخرن و کی بفروشن

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

وای خدا ، ای کاش خانوادتون نمیومدن ،میدونم چقدر برات سخته ، آدم پول خودش باشه کمتر حرص میخوره تا اینکه یکی دیگه بیاد با حرف شما این طوری بشه ، دوست شوهرم ۵۰۰ گذاشته ،سرمایه ای که برای ساخت خونش بوده ،الان شده ۲۰۰ ،خدا ازشون نگذره 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

نه بابا ،طلاهاتونو نفروسید که یه ضرر دیگه است ،شما که کف دستتون رو بو نکرده بودید که چی میشه ، ان شالله درست میشه ، باید صبر کرد ، اونام بفهمن ،نمیان ضررشون رو از شما بگیرن که ،پس زود تصمیم نگیر ،تا شرایط ببینید که چی مشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
بستگی به آموزش و طرز کار داره مثلا کسی که قیمت الان سهمش مثلا ۳۰۰ تومنه و اون روتو ۴ هزار خریده با ...

یه سهم نبوده الان چند تا سهم داریم ،حالا باید ببینیم فعلا کاری نمیشه کرد

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

نه بابا ،طلاهاتونو نفروسید که یه ضرر دیگه است ،شما که کف دستتون رو بو نکرده بودید که چی میشه ، ان شا ...

نه واقعا اونا بفهمن اصلا راصی نمیشن ، دوست هم ندارم بفهمم ،حالا یکم وایمیسم ببینم چی میشه ولی فکر نکنم حالا حالاها این بازار درست شدنی باشه

وای خدا ، ای کاش خانوادتون نمیومدن ،میدونم چقدر برات سخته ، آدم پول خودش باشه کمتر حرص میخوره تا این ...

بنده خدا خیلی سخته ،من حال اون طرف رو میفهمم ،واقعا خدا ازشون نگذره

یه سهم نبوده الان چند تا سهم داریم ،حالا باید ببینیم فعلا کاری نمیشه کرد

چه سهامی داری؟؟؟

بعدش حقوق کارند کارگزاری حدودا چقدره؟ یعنی شوهرت از سهام خوب اطلاع نداشت؟؟؟؟

ان شاءالله خدا خودش کمک کنه و به زودی بره تو سود و جبران بشه 

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم