2777
2789
عنوان

تهدخژ

62 بازدید | 14 پست

دیروز نامزدم یه سری اسکرین شات  از پیامای مامانم فرستاد که توش مامانم به نامزدم ابراز علاقه کرده بود یه عکس نیمه لختی از خودش واسه نامزدم فرستاده بود منم به مامانم نشون دادم همه وسایل خونه ریخت بهم و شکست واقعا نمیدونم باید چیکار کنم پریشونم آخه مادر آدم

مادر نامزدم زنگ زد گفت یه مدت از هم دور باشین تا یه تصمیم درست بگیریم 

حق بده سخته باور کنیم😕

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو ک داری دروغ میگی

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               
امیدوارم سر کاری نباشه

امیدوار باش باشه

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

برگ هایم همچو باران🍂😐☔

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   
چقدر سخته باور این چیزا. برای ما اینطوره،برای تو که خیلی سخت تره

اره شرایطم خیلی حاد چنتا آرام بخش خوردم بتونم خودم کنترل کنم همه آرزوهام همه چیزم به باد رفت خالم بهم دارو داده دست به کار وحشتناکی نزنم 

نه سرکاری نیست خودمم هنوز دارم فکر میکنم دارم خواب میبینم ولی مامانم منکرش نشد 

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده همه ی اینا یه خواب باشه😥

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره