2777
2789

بچم هنوز شش ماهش نشده .میخواستم بهش از کم شروع کنم فرنی بدم

مادرشوهرم گفت نه از زیاد شروع کن.برای اولین بار اومدم به حرفاش گوش کردم. اولین بار 6 قاشق چایخوری فرنی دادم. از همون روز بچم نفخ شدید گرفته ، روز و شب برام نذاشته

چه کار کنم خوب شه؟

خدایا دوستت دارم 💕💕💕

واااا میزاشتی 7 ماهه بشه زود دادیا بهش فرنیو😟

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید کم میدادی برا چی گوش میده بچتو به خطر میندازی نمیدونم درمانش چیه احتمالا شربت نفخ خوبه فکر کنم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه خودش چقدره ک معدش اونقدر باشه،ببین بدن بچه چجوریع گناه داره همون قدر ک بش میسازع بده

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

خسته نباشی 

یعنی چی از زیاد بده 

بچه عادت نداره به غذا معده بچه رو پوکوندی عزیزم 

بعدش میگن از شش ماه که معده قابلیت هضم غذا پیدا کنه و حساسیت غذایی بچه کمتره 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

تمام مشکلات معده که در بزرگسالی بهش دچار میشیم نتیجه غلط تغذیه در بچگیمونه....حتما از دکتر اطفال برنامه تغذیه بگیر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چیکار کنم همه بهم گیر دادن گفتن چرا غذاخوری نمیکنی.اینقذر گفتن که خسته شدم گفتم بهش بدم دیگه

عزیزم اینجور مواقع بگو دادممممم خلاص مگه میان چکت میکنن 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......