2777
2789
عنوان

یه دروغی به شوهرم گفتم و فهمید

2474 بازدید | 132 پست

من قبلا  چند سال یه جایی کار می کردم حقوقم خیلی خوب بود. الان مدتیه محل کارم عوض شده و به شوهرم گفتم کار جدید حقوقش خیلی کمتره که دروغه. البته اولش واقعا همین فکرو می کردم. اما بعد مدتی فهمیدم اینجا شاید پایه حقوقش کم باشه اما مزایاش زیاده و جبران کمی حقوق رو می کنه. و دیگه راستش رو به همسرم نگفتم.

امروز تصادفی شوهرم فهمید و یکه خوردنش رو کاملا حس کردم. اما چیزی نگفت و سکوت کرد و توی خودش رفت.

من قبلا کارت حقوقم کامل دست شوهرم بود. شوهرم مرد مسوولیت پذیریه و دوستم داره. اما انتظار داره کارت حقوق و کنترل درآمد خانواده کلا دستش باشه. و موقع تصمیم گیری های مالی من رو دخیل نمی کنه و طبق نظر خودش همه کارها رو پیش می بره. وقتی کارتم دستشه باید ازش پول تو جیبی بگیرم. برای همه خرج هام توضیح بدم. اگر بخوام کمکی به خانواده م بکنم ازش پول خودم رو درخواست کنم و اونم مخالفت نمی کنه ولی خوب با یه حالت لطف و منت بهم بده.

قبل این قضیه یه تصمیمات و مانورهایی داد با کمک درآمد من در مسائل مالی که پیامدش برای من خیلی عذاب آور بود و نظر من هم نپرسید. مثل شراکت با برادرش. یا فروختن ملکی که حاصل زحمت دوتامون بود با تخفیف به فلان فامیل که ازین معامله ضرر کردیم و هنوز نتونستیم جایگزین کنیم.

بعد از چندین و چند سال زندگی و درآمد خوب هنوز به پرکاه به اسم خودم ندارم. در خالی که فامیل هام که زنهاشون خونه دار بودن، همه ملک و خونه به اسم زنشون کردن.

من شوهرم رو دوست دارم و نمی خوام به خاطر مسائل مالی اختلاف و بی اعتمادی بیفته بینمون. ولی واقعا خودم از نظر مسائل مالی بهش بی اعتماد شدم

می دونم اگر این رو بهش بگم بهش برمی خوره و می شکنه. ولی در عین حال نمی خوام من رو یه آدم دروغگو و خیانت کار تلقی کنه.

به نظر شما من تقصیر کارم؟  به نظرتون حالا چی می شه؟ چی کار باید بکنم؟

همسرت معلومه اصلا مدیریت مالی بلد نیس 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا تو مقصر نیسی 

شوهرت بی تدبیری کرده واقعا

بنظر من پولت ک جمع میشه سریع چیزی طلایی باهاش بخر و بگو ندارم دیگه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

وااای چجوری حقوقتو دو دستی تقدیم شوهرت کردی

تو باید حقوقتو بزاری تو کارتت بمونه

تازه پول تو جیبی از شوهرت بگیری

طبق دینمون زن میتونه حتی ی قرون از حقوقشو به شوهرش نده

و اگ میده نشانه لطفشه

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

عزیزم با نهایت احترام ولی خو بیخود میکنی بهش رو میدی :/

وقتی میبینی جنبه ی مشورت نداره و نمیفهمه به اندازه ی حقوقت باید باهات مشورت کنه نده بهش

بهش بگو که چرا اینکارو کردی و بپرس جاتون عوض میشد چه حالی داشت؟

کار کردن وظیفه ی تو نیست و حقوقت مال خودته

از پسش برمیای،بهانه رو بذار کنار 

اگه الان کارتت دستش نبوده و حرف جدیدی از حقوقت نزده تو این مدت کار جدیدت سکوت کن تا خودش حرف بزنه 

مردا در مورد مساعل مالی سریع گارد میگیرن میپرسن شما سکوت کن تا اون موقع بنظر من البته