2777
2789

اول از همه ممنونم از دوستی که بعم گفت برم دکتر و وقتمو تلف نکنم،چون این ماه رفتم دکتر ومتوجه شدم کمی تنبلی تخمدان دارم ،فقط بهم گفت پیاده روی کنم واز روز ۳تا۷پری شبی دوتا قرص لتروزول بخورم وبعد از نهار من وهمسرم ویتامین ای بخوریم.دقیقاالبته الان که دوهفته به موعد پریودیمه صبحا یه لیوان دمنوش رازیانه میخورم که منظم کنه هورمونارو. چند روز بعد از نخوردن قرص باید اقدام کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما در حال حاضر بارداری؟

عزیرم من الان این ماه استفاده کردم هنوز تاپریودم ده روز مونده 

ولی شش سال پیش استفاده کردم وباردارشدم ویه بچه دارم خداروشکر 

دوسال پیش هم سه دوره استفاده کردم ماه سوم باردارشدم ولی متاسفانه به خاطر یه سری اتفاقات که برام افتاد قلب جنینم بیس هفته که بودم ایستاد

یه سری هم پارسال استفاده کردم بازم باردارشدم ولی دوماهگی سقط شد

عزیرم من الان این ماه استفاده کردم هنوز تاپریودم ده روز مونده  ولی شش سال پیش استفاده کردم وبا ...

عزیزممم،ان شاءالله خدا به هردومون نی نی های سالم وصالح بده و امیدوارم این ماه به نتیجه برسی وخدا بچتو برات حفظ کنه وبسلامتی بغلش بگیری،توهم برامن دعا کن عزیز،من این دوره که مصرف کنم باره اولمه،امیدوارشدم که برای بقیه جواب داده

عزیزممم،ان شاءالله خدا به هردومون نی نی های سالم وصالح بده و امیدوارم این ماه به نتیجه برسی وخدا بچت ...

ممنونم از دعاهای قشنگت ،منم برات دعامیکنم 

هرگزناامیدنباشه انشالله که به زودی زود خبربارداریتو بهم بدی ولی حتما اقدام منظم داشته باش واینکه سعی کن خودتو سرگرم کنی که زیادبهش فکرنکنی اینم خیلی مهمه

ممنونم از دعاهای قشنگت ،منم برات دعامیکنم  هرگزناامیدنباشه انشالله که به زودی زود خبربارداریتو ...

عزیزم شما که تجربشو داری،میشه کمکم کنی،شما هم اسید فولیک استفاده میکنی؟ من رفتم گرفتم ولی داروخونه بهم ایرانی شو داد،خارجیش بهترع یا همین فولیک اسید ایرانی هم موثره؟