2777
2789
عنوان

سامانه پادا

3244 بازدید | 7 پست

سامانه پادا به عنوان سامانه پرونده الکترونیکی دانش آموزان راه اندازی شده است که دانش آموزان با نام کاربری و رمز خود وارد این سامانه خواهند شد. 
کاربران برای ورود به سامانه پادا pada.medu.ir نیاز به نام کاربری و رمز عبور دارند. نام کاربری همان کد ملی دانش آموزان می باشد. دانش آموزان و والدین به منظور دریافت رمز عبور پادا باید به مدرسه مراجعه نموده و رمز عبور خود را از مدیر مدرسه دریافت نمایند. راهنمای ورود به سامانه پادا در این مقاله آمده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چگونه رمز عبور سامانه پادا را دریافت کنیم ؟ کاربران برای ورود به سامانه پادا نیاز به نام کاربری و رمز عبور دارند. نام کاربری همان کد ملی دانش آموزان می باشد. دانش آموزان و والدین به منظور دریافت رمز عبور پادا باید به مدرسه مراجعه نموده و رمز عبور خود را از مدیر مدرسه دریافت نمایند. برای آگاهی از نحوه دریافت کلمه عبور سامانه پادا برای ثبت نام مدارس ، می توانید به مقاله ی لینک شده مراجعه بفرمایید.

برای دریافت کارنامه دانش آموزان در پادا ، باید به سایت pada.medu.ir مراجعه نمایید. والدین دانش آموزان در سال 1400، برای دریافت کارنامه نیازی به حضور در مدرسه ندارند و می‌توانند از طریق سامانه پادا کارنامه دانش آموزی به نشانی pada.medu.ir  کارنامه فرزند خود را دریافت کنند.

برای دریافت کارنامه دانش آموزان در پادا ، باید به سایت pada.medu.ir مراجعه نمایید. والدین دانش ...

سلام من چرا هرچی میزنم مینویسه خطا در انجام عملیات..همه چیو درس میزنم و نمیاره .چیکار کنم؟ 

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
برای دریافت کارنامه دانش آموزان در پادا ، باید به سایت pada.medu.ir مراجعه نمایید. والدین دانش ...

چرا هرچی‌بازیابی کلمه رو میزنم کد ارسال نمیشه؟🥲🥲🥲🥲

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایامن دیگه نمیتونم سپردم به خودت🙂خدایامیان تاریکی ها فقط تو را به یاد دارم در قعر چاه زندگی تنها تو فریاد رسم هستی ای دریای بیکران عشق پناهم باش ❄❤