2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید لطفا

61 بازدید | 4 پست

از شوهرم ناراحتم میخوام ناراحتیمو بیان کنم بلد نیستم 

چون همیشه سکوت کرذم واسه همین معمولا واسه بیان احساس درونیم دچار مشکل میشم اینجوری که کلمات درست انتخاب نمیکنم و باعث میشه طرف مقابلم دچار سوتفاهم بشه.

راهنماییم کنید چه جوری به همسرم باید بگم که از رفتارش ناراحت هستم  که بهش برنخوره و دچار سوتفاهم نشه

پشت من خدا بوده و هست همیشه الحمدلله ❤

صپاش بزن یه چای دونفره بذار بهش بگو چیزی هست ک ناراحتت کرده باشه و بخوای بگی بعد ک ج داد بگو من راستش چند وقتیه یه موضوع فکرمو درگیر کرده و بهتر دونستم با خودت درمیونش بذارم چون ما باید باهم حرف بزنیم تا دلخوری ای نمونه و کهنه بشه 

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .

عزیزم حس نمیکنی بابت اون رفتارت باید دلجویی کنی یا شایدم عذرخواهی فداتشم من دوست ندارم بابت مسائل پیش پا افتاده از هم دلخوربشیم یا فاصله بینمون ایجاد بشه الان چندروزه منتظرم بیای وصحبت کنیم راجبش اما مثل اینکه اصلا برات مهم نیست حتی متوجه ناراحتی من نیستی .....اینارو باعشوه بگو 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حس نمیکنی بابت اون رفتارت باید دلجویی کنی یا شایدم عذرخواهی فداتشم من دوست ندارم بابت مسائل پی ...

اره خوب گفتی

پشت من خدا بوده و هست همیشه الحمدلله ❤