2777
2789
ببخشيد خواهرم داره با اين كاراش قاپ مرد بدزده البته به هدفش رسيده چون مرد مثل يك برده در مقابل خواهر ...

اینجور که داری حرف میزنی مشخصه خیلی خوشحالی که خواهرت قاپ یه مرده کم ارزش رو دزدیده والا خیلی کارنکرده هم براش پول خرج میکنه هم داره بهش....ده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از شما گذشت؟

والله اعلم !

فرد دیگری در میون بود...

نظر و انتخابش عوض شده بود...

به پول رسید خودش رو گم کرد....

در حالیکه من واقعا براش جون میدادم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ببخشيد الان همسر خودت يك زن پولدار زيباي باسواد ده سال كوچيكتر  خيلي باكلاس پا بده كه براش بمير ...

مجردم   من تو رابطه  منفعت خودم مهمه  مرد زن دار از نظرم چندشه

💞💫🖐
ببخشيد الان همسر خودت يك زن پولدار زيباي باسواد ده سال كوچيكتر  خيلي باكلاس پا بده كه براش بمير ...

تو خود اون دختره (خواهرت) هستی...

اگر هم اینطور نباشه ظاهرا خوشحالی از این وضعیت!

شاید هم دشمن خانم اون آقا هستی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
آخی بگردم انشاا... یه بخت خوب و قدرشناس نصیب شما بشه

ای جان... چقدر قشنگ آرزو کردی... خوب و قدرشناس...

خیلی دلتنگم...

ببخشيد خواهرم داره با اين كاراش قاپ مرد بدزده البته به هدفش رسيده چون مرد مثل يك برده در مقابل خواهر ...

چه ارزشی داره مردی که بخاطر ۱خانوم دیگه از خانوادش بگذره ممکنه روزی از خواهر شمام بگذره