2777
2789
عنوان

این ینی عشق؟

280 بازدید | 52 پست

یه کسی که واقعا یه جورایی میشه گفت از اول حس مثبت بهش داشتن از لحظه ای که ببینیش

تمام زندگیت رو بدونه سر مسائل کاری

بعد مدتی یهویی دعوتت که بیرون برید فکر کنم طرف فهمیده مثلا دوسش داشته باشی که دعوت کنه اما خبر نده چه روزی با اینکه گفته هماهنگ میکنم

اما از اون روز یک ثانیه ضربان قلب آدم آروم نشه ⁦☹️⁩میشه گفت آدم عاشق این آدم شده ؟بنظرتون وقتی همچنین دعوتی که بریم یک روز بیرون اما بین خودمون باشه فهمیده طرف مقابلش دوسش داره که پیشنهاد داده؟ممکنه وقتی هنوز خبر نداده ینی داشته مسخره می‌کرده ببینه پیشنهادش قبول میکنی یا نه که ببینه دختر خوبی هستی یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمله آخرت چه ربطی داشت 

دختر خوب نمیره بیرون ؟ میتمرگه تو خونه؟ 

بعدم با یه ده سال بزرگ تر از خودش سنتی عروسی میکنه دو تاام تخم جن میزاعه چیزی ام از زندگیش نمیفهمه آخرشم میفته میمیره؟ 

اینو میخواید لعنتیا؟ بس کنید زنان علیه زنان رو

یکم قروقاطی توضیح ندادی؟ صبر کنن تا ب مرور حستو بفهمی ما ک نمیتونیم بگیم عشقه یا نه

ببین طرف خیلی باشخصیت پیشنهاد داده بریم بیرون دور بزنیم اما خبری نشده از اون روز هماهنگ نکرده 

ریتم قلب از اون لحظه وحشتناک بالا رفته ....اما خبری ازش نیس

ممکنه وقتی پیشنهاد داده می‌خواسته ببینه دختر خوبی هستی یا نه یا ببینه دوسش داری قبول میکنی یا نه آخه خبری ازش نشده

خوب پس اگه ادم خوبیه قرار گذاشت برو حرفاش رو بشنو تو یه جای عمومی نظرش رو بدون نظرت رو بگو در مورد ا ...

آخه قرار نذاشت دیگه محیط کاری و رسمیه ...

گفت فقط بین خودمون باشه بریم یک روز خوش بگذره

آخه قرار نذاشت دیگه محیط کاری و رسمیه ... گفت فقط بین خودمون باشه بریم یک روز خوش بگذره

من نمی دونستم محیط کاره شما نیتت تو محیط کار با شوهر اشنا شدنه یا کار هدفه شما چیه ایا اون اقا با بقیه هم اینطور راحته صمیمیه از بقیه در موردش چیزی شنیدی