من سیکلم 28 روزه هس دی ماه 18 پری شدم بهمن ماه 15 و این ماه میشه 12 که امروزه و من پری نشدم و اینکه دیروز صبح بی بی زدم و منفی شد حالا فردا که یه روز بعد موعده بی بی بزنم یعنی نشون میده؟ سینه هام خیلی خیلی درد میکنه از یه هفته قبل پری از زیر بغل تا سینه دل درد هم گاهی میگیرم
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زمانی که از وقت پریودیت تقریبا یه هفته بگذره تست به خوبی نشون میده سینه درد اگه باردار باشی برای ماهه دوم به بعده
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
زوده بنظرم یکم صبر کن من ۱۰روز از پری میگذره فردا میخوام بی بی بزنم
وای من طاقت ندارم اصلااا