2777
2789
عنوان

همسرم ميگه چرا زياد با تلفن حرف زدي

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس روشتو عوض کن

هزار بار به خودم قول دادم كه روشمو عوض كنم . ولي وفتي ميبينم پولاش جونشن نميتونم خرج كنم متاسفانه خيلي ادم حساسيم . ببينم دلش نميخواد خرج كنه منم سريع قبول ميكنم . انگار كه حقي ندارم كه ازش بخوام برام خرج كنه .

دیگه ایشون خساستم رد کردن. دیگه بسته هم منت داره جوابشو نده کار خودتو بکن. ماهیانه بگیر ازش

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش

اتفاقا باید خوشحالم بشه بخاطرش غربت رو تحمل میکنی. حالا دوساعتم سرت گرم شده. گاهی یاداوری کن بخاطرش تنهایی و دوری رو تحمل میکنی به خودش بیاد البته با زبان خوش لوس بازی

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
دیگه ایشون خساستم رد کردن. دیگه بسته هم منت داره جوابشو نده کار خودتو بکن. ماهیانه بگیر ازش

براي اينكه كار خودمو بكنم كه همين كارو ميخوام بكنم . ولي ماهيانه نميده . ميخواد كاملا خبر داشته باشه كه پولو چيكار ميكنم . خيلي اعصابم خورده . انگار اسيزي اورده شدم . چشم شهرو كور كردم با اين شوهر كردنم . 

اتفاقا باید خوشحالم بشه بخاطرش غربت رو تحمل میکنی. حالا دوساعتم سرت گرم شده. گاهی یاداوری کن بخاطرش ...

باورت نميشه از صبح ساعت ٦ تا ١٢ شب سر كاره . منم اينجا هيچ كسو ندارم . همش تو خونه تنها. حالا ٢ ساعت حرف زدم تو فكر پولشه . اونم بسته داشتم . تا اخر ماه كلي زمان ازش ميمونه هميشه .