2777
2789
عنوان

همسرم ميگه چرا زياد با تلفن حرف زدي

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 42 پست

بشین قشنگ باهاش حرف بزن که چه توقعاتی داری ازش و اینکه حس بدی بهت دست میده گاهی اظهار دلتنگی کن الکی اه بکش  والبته تا پول دستش اومد بگو بریم یه تیکه طلا بخریم پس انداز کنیم اینجوری هرماه پس انداز میکنی واسه خودت.شیک بپوش مدام به تیپ وظاهرت برس. زنی که خرج نداره ارج نداره گلم

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ندارم . ٣٠

یه جوری تعریف کردی فکر کردم 16سالته.مثل بچه ها باهات برخورد میکنه که

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش

هر روز ازش پول بگیر شده ده تومن بگو جیبم باشه شاید رفتم سوپرمارکت

بشین قشنگ باهاش حرف بزن که چه توقعاتی داری ازش و اینکه حس بدی بهت دست میده گاهی اظهار دلتنگی کن الکی ...

باهاش حرف زدم . بش گفتم پول تو كارت خودم بريز . ميگه چه فرق ميكنه كارت منو تو . ولي چه فايده كه صد تومن ازش بكشم بايد جواب بدم كه چيكارش كردم . من مجرد بودم فوق العاده خوشتيپ بودم . خودش اونقدر لذت ميبرد كه انقدر لباس دارم . كلا توي فاميلشون يه لباسو صد بار ميپوشن . الانم ميخوام خوش تيپ باشم ولي اصلا مثل مجرديم نيستم يه مانتو ميخري براي دومي ميگه يكي ديگه هم ميخواي بخري ؟ منم ديگه نميخرم . بد اخلاقيم نميكنه نميگه نميخرم ولي من همينكه ميبينم اينجوري ميگه و كاملا مشخصه كه دوست نداره بخره ، منم ديگه نميخرم . 

یه جوری تعریف کردی فکر کردم 16سالته.مثل بچه ها باهات برخورد میکنه که

چي بگم والا . حالا نظرت چيه؟ بنظرم حرف زدن خودم باهاش هيچ تاثيري نداره . اين دفعه بايد بگم بريم مشاوره . اون بهش بگه كه اين حق منه كه ماهانه برام پول بريزه . بهش ميگم دوسنام همه اينجورن . ميگه تو همش داري چشم و هم چشمي  ميكني. 

هر روز ازش پول بگیر شده ده تومن بگو جیبم باشه شاید رفتم سوپرمارکت

ميگه تو كارتم هست . تو كارتم واقعا وقتي ميخواي خرج كني ميكشي . همينجوزي بكشم ميگه چيكار كردي پولو 

ميگه تو كارتم هست . تو كارتم واقعا وقتي ميخواي خرج كني ميكشي . همينجوزي بكشم ميگه چيكار كردي پولو&nb ...

خب نمیتونی از کارت بکشی بگی مثلا تنقلات خریدم؟

حامی داری؟اگه داری یه مدت برو پیش پدرمادرت. این ادم همینجوری میمونه باید عوضش کنی. اصلا غیر طبیعیه بهت پول نده اون وظیفشه. درس خوندی؟

به شخصه جای تو بودم شده با حرف نشدم یه دعوای حسابی را مینداختم ماهیانه میگرفتم کلی هم خرج خودم و تیپم میکردم. اصلا کوتاه نیا

حامی داری؟اگه داری یه مدت برو پیش پدرمادرت. این ادم همینجوری میمونه باید عوضش کنی. اصلا غیر طبیعیه ب ...

اره حامي دارم ، ولي خوب دوست ندارم مشكلات زندگيمو به كسي غير خودمون بكشونم   عزيزم ارشد دارم 

خب نمیتونی از کارت بکشی بگی مثلا تنقلات خریدم؟

يه بار يه تاپ ٥٠ تومني خريدم ميگه چرا خزيدي؟ منم از همين ناراحتم . از اينكه استقلال مالي ندارم . از اينكه بايد جواب پس بدم . 

به شخصه جای تو بودم شده با حرف نشدم یه دعوای حسابی را مینداختم ماهیانه میگرفتم کلی هم خرج خودم و تیپ ...

منم ايندفه نميخوام كوتاه بيام تا اين مسئله درست نشده . فعلا كه قهريم .