امروز با خواهرم ٢ ساعت حرف زدم . من تو شهر غريبم و همش تنهام. بسته يك ماهه ميگيرم. هر ماه از حجم بسته باقي ميمونه و زمانش تموم ميشه. حالا به شوهرم گفتم ٢ ساعت حرف زدم ميگه چند روز ديگه ميگي شارژم تموم شد. بش ميگم بسته دارم . ميگه زياد حرف بزني پول بستت بيشتر ميشه تا كم حرف بزني. واقعا حالم از اين خساست زشتش به هم ميخوره. شما بوديد چيكار ميكرديد؟
بشین قشنگ باهاش حرف بزن که چه توقعاتی داری ازش و اینکه حس بدی بهت دست میده گاهی اظهار دلتنگی کن الکی اه بکش والبته تا پول دستش اومد بگو بریم یه تیکه طلا بخریم پس انداز کنیم اینجوری هرماه پس انداز میکنی واسه خودت.شیک بپوش مدام به تیپ وظاهرت برس. زنی که خرج نداره ارج نداره گلم
عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
بشین قشنگ باهاش حرف بزن که چه توقعاتی داری ازش و اینکه حس بدی بهت دست میده گاهی اظهار دلتنگی کن الکی ...
باهاش حرف زدم . بش گفتم پول تو كارت خودم بريز . ميگه چه فرق ميكنه كارت منو تو . ولي چه فايده كه صد تومن ازش بكشم بايد جواب بدم كه چيكارش كردم . من مجرد بودم فوق العاده خوشتيپ بودم . خودش اونقدر لذت ميبرد كه انقدر لباس دارم . كلا توي فاميلشون يه لباسو صد بار ميپوشن . الانم ميخوام خوش تيپ باشم ولي اصلا مثل مجرديم نيستم يه مانتو ميخري براي دومي ميگه يكي ديگه هم ميخواي بخري ؟ منم ديگه نميخرم . بد اخلاقيم نميكنه نميگه نميخرم ولي من همينكه ميبينم اينجوري ميگه و كاملا مشخصه كه دوست نداره بخره ، منم ديگه نميخرم .