2777
2789
تو یوتیوب فیلمای یوتیوبر و استریمر هارو ببینم  با خواهرم دعوا کنم کتاب و رمان بخونم نی نی سا ...

به منم میگن زیاد میخندی وای بدبختا حق دارن خیلی میخندم  منتظر یه چیزی هستم پقی میزنم زیر خنده کلا خندوانه راه انداختم  و مشکلم اینجاست نمیتونم ترک عادت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم میگن زیاد میخندی وای بدبختا حق دارن خیلی میخندم  منتظر یه چیزی هستم پقی میزنم زیر خنده ک ...

واییی دقیقا😑 با چیزای ساده خندم میگیره 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

همه به من میگن تو چرا رو رادیو میری😢دلم میخاد دهنشونو اسفالت کنم🙄

🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اره  بابا    بعد بستگی به تعزیه مناسب هم داره

بله ممنون آره تغذیش هم مناسبه ولی ورزش خاصی نمیکنه؟ تاثیری خاصی نداره که تو رشدش؟ 

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
بله ممنون آره تغذیش هم مناسبه ولی ورزش خاصی نمیکنه؟ تاثیری خاصی نداره که تو رشدش؟ 

منم اصلا ورزش نمیکنم 

از نظر من ورزش تاثیر داره مثل والیبال تو رشد قد خیلی خوبه 

منم اصلا ورزش نمیکنم  از نظر من ورزش تاثیر داره مثل والیبال تو رشد قد خیلی خوبه

آره ولی شما تو سن 14 و اینا دور و بر 161 یا 162 بودی؟ یا بلند تر

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
عزیزم من الان ۱۶ سالمه  اره همین حدودا

اها پس خوب رشد کردی گلم