2777
2789

های بای

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

| ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄|

|  هلو بیب ای لاو پول 

|___________|

/ (•_•) \

/      \

---

|   |

فیلم و موسیقی و کتاب های جنایی علایقم😐

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

سلام استارتر جون قدت چنده؟  

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 

تو یوتیوب فیلمای یوتیوبر و استریمر هارو ببینم

با خواهرم دعوا کنم

کتاب و رمان بخونم

نی نی سایت

با دوستام حرف بزنمو بخندیم 

فیلم ببینم

خوراکی درست کنم هر چی باشه 

بستنی بخورم 

شعر بگم

داستان بنویسم

برم بیرون و گردش و بگردم کلا (تو کرونا نمیشههه😫)

و ...

خب یکم از خودم بگم یه ویژگی منفی دارم که همه هم میگن مخصوصا اشناها میگن زیاد میخندی😑 

دیگه ادم برنامه ریزی نیستم😑

انگیزمو نسبت به درس یکوچو از دست دادم😑

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

۱۷۵

اها ماشالله قدت سن 13 یا 14 سالگی چند بود؟ من یه دختر خواهر دارم 13 سالشه یه دو ماه دیگه چهارده سالش تموم میشه و میره تو 15 سال اما قدش 161 یا فکر کنم 162 هست بنظرت امکانش هست تا سه چهار سال دیگه قدش بشه 168 یا 170؟ 

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم