2777
2789
عنوان

ترک پوستی

159 بازدید | 16 پست

دوستان من شکمم عجیب غریب ترک داره دبستانی بودم که اولین ترک به شکمم زد

از مامانم که سه تا بچه به دنیا آورده بیشتر ترک دارم😔

این موضوع خیلی اعتماد به نفس منو پایین آورده انقدر که به این همه زیبایی و توانایی هام بی توجه شدم و الان میخوام خواستگارمو رد کنم واقعا موندم مامانم میگند باور کن مردا به شکمت نگاه نمیکنند ولی مگه میشه آخه؟؟

توروخدا راهنماییم کنید من خواهر ندارم خیلی تنهام موندم چه کنم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترای طب سنتی داروهای خوبی میدن به خواهرم دارو داد کاملا خوب شد

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

کامل میره؟من پشت زانوم دارم😶

نودوپنج درصد میره.....

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
خداروشکر😃❤️😘 حتی قدیمیم باشه میره؟

اصلا مهم نیس مال چ زمانیه و چقد عمیق...فقط واسه ترک نیس...واسه سیاهی دور چشم..پوست چروک هرجای بدن..سلولیت

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
واا چه دکتری چه دارویی؟؟

دکتر طب سنتی داروی گیاهی براش ترکیب کرده بودن خیلی عالی بود

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

مدلا هم ترک پوستی دارن اهمیتی نداره باور کن. منتها اونا تو عکسا صاف و صوف می کنن فقط تو ایرانه که اینا دغدغه خانم هاست تو اروپا و آمریکا می گن با ترک پوستی با سلولیت با واریس با هرچی بازترین لباس ها رو بپوشید و لذت ببرید اینقدر هم لب ساحل همه دیدن براشون عادیه ایران چون کسی کسی رو به اون صورت ندیده همه فکر می کنن فقط خودشون این مسائل رو دارن اینا طبیعیه اصلا مشکل حساب نمیشه من خودم قبلا مثل تو بودم اینقدر ای ادای الکی از خودم می گرفتم بعد اینقدر تو نت و اینستا انگلیسی سرچ زدم دیدم همه جای دنیا به اینا می گن طبیعیه اعتماد به نفست رو ببر بالا. 

مرسی گلم هزینش؟😃

اگه ترکات خیلی عمیق نباشن مث ترک زایمان...تقریبا چهار پنج جلسه کافیه...حدودا میشه ی تومن تا یک و دویست کل جلسات باهم