2777
2789
عنوان

درددل

187 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من خیلی دلم پر از همه کس از همه جا شوهرم دیونه است خیلی میزنم فوش میده وسایلامو میشکنه با خانوادم درگیر میشه ازش متنفرم هیچکاری برام نکرده توروخدا نگید طلاق چون نمیتونم شوهرم خیلی بی آبرو ابرو برام نذاشته چند بارم تا دادگاه رفتیم نیومد ولی خودمم نمیتونم اقدام کنم چون ازدواج دومم ابرو میبره هیچکس ندارم که ادبش کنه بابام فلج داداش بزرگمم اعتیاد داره کاش بمیرم توروخدا سرزنش نکنید فقط دلم پر بود گفتم اینجا صحبت کنم توروخدا دعا کنید بمیرم فقط 🙏🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🙏

ان شالله که سرش به سنگ بخوزه قدر زندگیشو بفهمه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بحق دل حضرت زینب خدا به فریادت برسه  هر کسی یه غمی تو دلش داره  بمیرم الهی مگه قلب ...

خدا از دهنت بشنوه انشالله خدا حاجت دل خودتم بده خواهر بخدا بی کسی خیلی بده از خدا فقط مرگمو میخوام

خدایاشکرت 🙏

ازدواج دومته ابروت میره؟؟؟ این چ طرز فکریهههه ابرو چیههه دقیقا حرف مردم؟؟ ب کسی چ ربطی دارهههههه تو زجر  بکشی ک مردم پشت سرت ی وقت گ اضافی نخورن؟، مگ چن بار زندگی میکنی چن سال میخای زندگی کنی؟ چن بار جوون میشی؟ حرف مردم انقد مهمه ک زندگیتو جوونیتو تباه کتی ک یوفت نگن وااای فلانی برا دفه دوم طلاق گرف با ادم اشتباه با ی عوضی ازدواج کردی بایددد جداشی هیچچچچچ کس مهم نیس بحز خودت هیچ کس ترو خدا جداشو برو خودت کار کن حتی اگ کسی حمایتت نمیکنه بدرک ولی اگ چن سال زندگیت تباه شده بقیشو تباه نکن ترو خدا فکر کن ب حرفام زندگیو ب خودت زهر نکن اگ بچه نداری ک چ بهتر اگ داری بازم جداشو جداشو 

خدا از دهنت بشنوه انشالله خدا حاجت دل خودتم بده خواهر بخدا بی کسی خیلی بده از خدا فقط مرگمو میخوام

دشمنت بمیره 

نا امید نباش 

شوهرت سرکار میره؟ 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
ازدواج دومته ابروت میره؟؟؟ این چ طرز فکریهههه ابرو چیههه دقیقا حرف مردم؟؟ ب کسی چ ربطی دارهههههه تو ...

بچه ندارم ولی میترسم شوهرم خیلی بی آبرو اصلا شعور نداره میترسم برم دادگاه برا طلاق یه تهمت بزنه آبرومو ببره یا بلایی سرم بیاره ازش میترسم

خدایاشکرت 🙏
دشمنت بمیره  نا امید نباش  شوهرت سرکار میره؟

هی خواهر 

آره خبرش مغازه داره ولی کلی قرض آورد بالا طلاهامو 40 گرم براش فروختم ولی انسان نیست 

مغازه داره ولی فروش نداره چون کارش داخل اتوبان باید مسافرا بیان ازش خرید کنن از وقتی جاده ها رو بستن کارش خوابیده

خدایاشکرت 🙏
بچه ندارم ولی میترسم شوهرم خیلی بی آبرو اصلا شعور نداره میترسم برم دادگاه برا طلاق یه تهمت بزنه آبرو ...

هیچ غلطی نمیتونه بکنه نترس تهمت بزنه   پدر خودشو اول درمیارن مگ الکیه مثلا بگه تو باکسی چ جوری میخاد ثابت کنه تو ک نیسی بعدش تو بخاطر تهمتش شکایت میکنی نترس تروخدا تا بچه دار نشدی فقط طلاق بگیر برووو زندگیتو تباه نکن ببین اگ الان جدا نشی دوروز دیگ با بچه جدا میشی 

هی خواهر  آره خبرش مغازه داره ولی کلی قرض آورد بالا طلاهامو 40 گرم براش فروختم ولی انسان نیست& ...

چی بگم عزیزم 

ان شاءالله دلت اروم بشه 

تنها دعا کردن از دستمون برمیاد اگه قابل باشیم 

دلم گرفت بخاطر مظلومیتت بخدا 😔😔😔😔

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘