2777
2789
عنوان

خودمو شوهرم قدبلندیم. بوم. قدش کوتاه. داروی میشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 40 پست
نغمههه کجایی دارم میمیرم

جانم چیشده عزیزم ؟چرا ؟

فاطی راستی من صبح ها دیگ نمیتونم بیداری بزنم😔🤦🏻‍♀️

بیدار میشم ولی نمیشه حالا اومدم توضیح میدم براتون  

تیکر کنکورمه۰۰ دختری در من ساز امیدواری میزند      از حضرت علی پرسیدند:بزرگترین گناه کبیره چیست؟حضرت نگفتند بی‌نمازی؛ نگفتند بی ‌حجابی؛ نگفتند روزه نگرفتن ...بلکه فرمودند: «مایوس و ناامید شدن از رحمت خداوند»باز آی باز آی هر آنچه هستی باز آیگر کافر و گبر و بت پرستی باز آیاین درگه ما درگه نومیدی نیستصد بار اگر توبه شکستی باز آی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم چیشده عزیزم ؟چرا ؟ فاطی راستی من صبح ها دیگ نمیتونم بیداری بزنم😔🤦🏻‍♀️ بیدار میشم ولی نمیشه ...

باشه عزیزم😪

انقدر چشمام درد میگیره😭😭

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

استارتر عزیز اگر این رفتارتون رو آشکارا جلوی بچه بروز بدید عزت نفسش رو نابود می کنید 

قد یک مساله ی ژنتیکی هست 

شما فقط با ورزش و تعذیه ی مناسب می تونید بهش کمک کنید

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
باشه عزیزم😪 انقدر چشمام درد میگیره😭😭

چرا؟

نگفتی چت شده هاا

تیکر کنکورمه۰۰ دختری در من ساز امیدواری میزند      از حضرت علی پرسیدند:بزرگترین گناه کبیره چیست؟حضرت نگفتند بی‌نمازی؛ نگفتند بی ‌حجابی؛ نگفتند روزه نگرفتن ...بلکه فرمودند: «مایوس و ناامید شدن از رحمت خداوند»باز آی باز آی هر آنچه هستی باز آیگر کافر و گبر و بت پرستی باز آیاین درگه ما درگه نومیدی نیستصد بار اگر توبه شکستی باز آی ...
چرا؟ نگفتی چت شده هاا

خودمم نمیدونم چم شد

تازه داشتم میوفتادم رو غلتک

انقد امتحان و کار پیش اومد هیچی... 🥺

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
خودمم نمیدونم چم شد تازه داشتم میوفتادم رو غلتک انقد امتحان و کار پیش اومد هیچی... 🥺

ای بابا اخه چرا 

امضات چی میگع

ای بابا اخه چرا  امضات چی میگع

نه اون هیچی اهنگ اشوان ه

از نظر احساسی فعلا خودمو اوکی نگهداشتم

اوف دلم میخاد خودمو حبس کنم تو اتاق ی هفته مث ادم بخونم

راستش دیروز تولدم بود

ی روز خانوادم سوپرایزم کردن

ی روز دوستام

فردام دوستم میاد بیاد

خودم دارم میمیرم از عذاب وجدان ک بگم نیاد

نه اون هیچی اهنگ اشوان ه از نظر احساسی فعلا خودمو اوکی نگهداشتم اوف دلم میخاد خودمو حبس کنم تو اتا ...

وا فاطی الان وقت اینکارا  بود؟

اصلا میگفتی تولد نمیخوای خودت تا میفتی رو غلتک جا میزنی پوفف  چی بگم بهت دختر

وا فاطی الان وقت اینکارا  بود؟ اصلا میگفتی تولد نمیخوای خودت تا میفتی رو غلتک جا میزنی پوفف&nb ...

نمیدونم😪😩

استارتر عزیز اگر این رفتارتون رو آشکارا جلوی بچه بروز بدید عزت نفسش رو نابود می کنید  قد یک مس ...

Cm نه نمیگم هیچوقت پیشش من قدم بلنده و شوعرمم قدش بلنده بچه  خواهر شوهرم   چهار ماه غز دختر من کوچیکتره ولی قدش بلند تره با اینکه پدر و مادرش خیلی قدشون کوتاه   البته بچه اونا فقط مشت مشت دارو و ویتامین میخوره و من هیچوقت اینکارو با بچم نمیکنم فقط میگم ما به این بزرگی بچمون چرا اینجور شد