2777
2789

سلام دوستان من چندسال ازیه نفرخوشم میومدتااینکه پارسال فهمیدم که اون طرفم منودوست داره وخیلی قبلترازاینکه من بهش حسی داشته باشم اون منودوست داشته ازوقتی که بچه بودم😍پارسال اومدن خاستگاریم و خانواده من جواب رددادن و تااینکه من راضی‌شون کردم خانوادمو و اونام ازشانس خوبم دوباره اومدن خاستگاری چون نامزدم گفته بودمن باکسی جزمن ازدواج نمیکنه و ماهم جواب مثبت دادیم نامزدیم دوماه بیشترطول نکشید وبهم خورد😔سراینکه خانواده اون خیلی دخالت میکردن خصوصا خواهرشو مادرش 😔 حتی نامزدم روز آخرکه تقریبا تموم شده بود کلی به خانوادش گفته بود درستش کنید دوباره برام ولی خانوادش هیچ کاری نکردن و روز اخر که باهم خدافظی کردیم نامزدم گفت که کلی گریه کرده و احساس ضعف و اضافی بودن میکنه و تاچندروز پیشم فامیلامون دیده بودنش گفتن اصلا باکسی حرف نمیزنه و حالش بده واقعا

خودمم که نگم چقد حالم بده

کسی دعایی انجام داده که واقعا جواب گرفته باشه 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹

دعا واسه چیت الان؟؟؟میتونه دوباره بیاد و نامزد بشین الان دعا احتیاج نداری

خدایا هرگاه دلم رفت تامحبت کسی رابه دل بگیرد،تواورا خراب کردی!خدایا،به هرکه وهرچه دل بستم،تودلم راشکستی!عشق هرکسی رابه دل گرفتم تو قرار از من گرفتی!هرکجا خواستم دل دردمندم راآرامش دهم،درسایه امیدی وبخاطر آرزویی،برای دلم امنیتی به وجود آورم،تو یکباره همه را برهم زدی!ودرطوفان های وحشتزای حوادث رهایم کردی تا هیچ آرزویی دردل نپرورم...توچنین کردی تا به غیر از تو محبوبی نگیرم وبه جز تو آرزویی نداشته باشم و جز توبه چیزی یا کسی امید نبندم وجز درسایه توکل به تو آرامش و امنیت احساس نکنم...خدایا تورا براین همه نعمتت شکر میکنم

من دعای عشق خوندم به جای اینکه اون عاشقم شه خودم دل بستم

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم ختم بسم الله و الله صمد 

و نذر شیخ نخودکی و نذر۲۱ تسبیح و صلوات حضرت زینب

و نذر ۴۱دونه گندم 

انجام دادم البته تازه شروع کردم چون دوهفته اس ماجدا شدیم ازهم

شبی که ۴۱ دونه گندم نذر کردم و گذاشتم بالاپشتبوم که پرنده ها بخورن خواب دیدم یه کبوتر سفید اومد دم‌پنجره اتاقم و بعدش دیدم خواهرنامزدم که همه چیز تقصیر اون بود تا بهم بخوره زنگ زد بهمون که میام دوباره بنظرتون درست میشه 😔

دعا واسه چیت الان؟؟؟میتونه دوباره بیاد و نامزد بشین الان دعا احتیاج نداری

نه کاملا بهم خورده 

خانواده خودم خیلی صبرکردن ولی خانواده نامزدم نیومدن جلو اصلا 

خودمم ختم بسم الله و الله صمد  و نذر شیخ نخودکی و نذر۲۱ تسبیح و صلوات حضرت زینب و نذر ۴۱دونه ...

انشالله که درست میشه عزیزم خدارشکر نامزده ات دوست دارا ولی ناراحت نشیا یخورده بی عرضه است وگرنه کسی ک اینهمه دوست داشته نباید میزاشت با دخالت های این و اون رابطه اتون خراب بشه 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
من دعای عشق خوندم به جای اینکه اون عاشقم شه خودم دل بستم

ماجفتمون همو میخوایم ولی خانوادش خیلی سرسختن همین بیشتر عذابم میده 

صرفا ن چیزی که بخواد فقد مخصوص برگشت نامزد باشه ولی خیلی از ذکر ها خیلی از نماز ها حاجت روایی دارن&n ...

شماخودتون ذکریو میشناسین که جواب گرفته باشین

انشالله که درست میشه عزیزم خدارشکر نامزده ات دوست دارا ولی ناراحت نشیا یخورده بی عرضه است وگرنه کسی ...

اره واقعا خودمم قبول دارم بی عرضس و بچه  

میشه لطفا برام دعاکنید میگن دعا مومن درحق مومن میگیره

توروخدا برام دعاکنید شاید دعاهاتون گرفت 

شماخودتون ذکریو میشناسین که جواب گرفته باشین

برو توی تاپیک های حاجت رواییم چیزایی بود ک من خودم باهاش حاجتم براورده شده یه نماز هست مال پنج شنبه هاست اونو بخون خیلی حاجت میده 

یه نمازم هست از یکشنبه شروع میشه عزیزم 

میشه من برات نذر کنم ؟؟؟ منظورم اینکه اجازه میدی من برات ختم سه روز ایت الکرسی رو بگیرم ک انشالله حاجت روا بشی و ب عشقت برسی البته اگ خدا قبول کنه 

برو توی تاپیک های حاجت رواییم چیزایی بود ک من خودم باهاش حاجتم براورده شده یه نماز هست مال پنج شنبه ...

من از خدامه اگه انجام بدین اگه براتون زحمتی نمیشه 🙏🏻

ایشالا خدا حاجت روات کنه عشقم

من از خدامه اگه انجام بدین اگه براتون زحمتی نمیشه 🙏🏻 ایشالا خدا حاجت روات کنه عشقم

عزیزم بیا خصوصیم من نیت کرده بودم یه ختم سه روز بردارم برای مشگل ازدواج یه دختر یهو تاپیک شما رو دیدم از فردا شروع میکنم برات میخونم انشالله مورد قبول حق واقع بشه 

فقد برای از ته دل بخواه ک طلاق نگیرم از شوهرم 

عزیزم بیا خصوصیم من نیت کرده بودم یه ختم سه روز بردارم برای مشگل ازدواج یه دختر یهو تاپیک شما رو دید ...

خیلی ممنون ازتون انشاالله که. مشکل شمام حل بشه عزززیزممم 

براتون دعا میکنم و ذکر یا ودود براتون نذر میکنم مشکلتون حل بشه