2777
2789
عنوان

یه سوال شخصی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 48 پست
فعلا که مشکل شماست من بلوری ام😉😊

چه جالب می دونم با اسی هستی ها ولی من ماما ام از دوران دانشحویی کلی خانم دیدم که ی سریا با اینکه بدنشون بلوری بوده ولی تیرگی داشتن و تاحالا یک نفرم بدون تیرگی ندیدم 

شما استثنایید حتما 😊🤗

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کجا جواب بگیرم😐 خیلیا هستن که این مشکل و دارن و روشون نمیشه بپرسن لاقل اینجا بتونیم به هم کمک ک ...

سوال ماهم هس ولی زشته عیبه ننه جون .🤣بعدم حالا سفید  سیاه داره مگه😐

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
چه جالب می دونم با اسی هستی ها ولی من ماما ام از دوران دانشحویی کلی خانم دیدم که ی سریا با اینکه بدن ...

عزیزم من کلا شوخی کردم با استارتر.گویا اعصاب ندارن

من اگه تیره ام باشه با بدنم مشکلی ندارم و همینجوری دوسش دارم

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖

نی نی یار 3 انلاین است .در تاپیک  

حواسم نبود، روم به سوی تو نیست دلم پیش دنیای تو گیر بود نفهمیدم این، رنگ و بوی تو نیست بهم بال دادی که پر وا کنم من اما هراسیدم از پر زدن چقدر مهربون آسموناتو واسه حس پرواز دادی به من تو اینقدر ماهی، که برعکس من همیشه برام وقت داری میخای اگه یک قدم سمت تو آومدم تمام مسیرو به سمتم بیای من اما، همون یک قدم سختمه زمین می خورم، باورم می شکنه تو بخشنده ای، بچگیمو ببخش بزرگیت تنها امید منه یه سر بزن ...ضرر نمیکنی ..  http://dadashreza.com
نی نی یار 3 انلاین است .در تاپیک    

الان خفت میکنه همممونو

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
الان خفت میکنه همممونو

خخخ اره الفرار   

حواسم نبود، روم به سوی تو نیست دلم پیش دنیای تو گیر بود نفهمیدم این، رنگ و بوی تو نیست بهم بال دادی که پر وا کنم من اما هراسیدم از پر زدن چقدر مهربون آسموناتو واسه حس پرواز دادی به من تو اینقدر ماهی، که برعکس من همیشه برام وقت داری میخای اگه یک قدم سمت تو آومدم تمام مسیرو به سمتم بیای من اما، همون یک قدم سختمه زمین می خورم، باورم می شکنه تو بخشنده ای، بچگیمو ببخش بزرگیت تنها امید منه یه سر بزن ...ضرر نمیکنی ..  http://dadashreza.com
سوالش بد نبود که ......

نمیدونم میگن ممنوعه