2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه گلم آخه چررا

فداتم

من اگر برم ، پدرم تنها میشه برادرم مستاجرش رو بیرون میکنه میبرش طبقه پایین خودش

تنها و آواره میشه سرِ پیری

شرایط خیلی سخت و بدیه

نمیتونم تصمیم بگیرم 

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
فداتم من اگر برم ، پدرم تنها میشه برادرم مستاجرش رو بیرون میکنه میبرش طبقه پایین خودش تنها و آواره ...

عزیزمممم یادمه پدرتون هم خیلی بهتون وابسته بود  ولی مطمئن باش پدرت وقتی خوشبختی شما رو ببینه بیشتر خوشحال میشه ولی غیر این همیشه یک نگرانی داره 

خدایا شکر  

عزیزمممم یادمه پدرتون هم خیلی بهتون وابسته بود  ولی مطمئن باش پدرت وقتی خوشبختی شما رو ببینه بی ...

آرزوشه که من ازدواج کنم

مدام میگه تنها بندی که من رو به این دنیا بسته تویی  

ولی من اصلا نمیتونم دل بکنم

تو این یکسالی که کرونا اومد و خونه نشین شدم وابستگیش خیلییییییی بیشتر شده

دلم کبابه براش خیلی تنهاست

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
آرزوشه که من ازدواج کنم مدام میگه تنها بندی که من رو به این دنیا بسته تویی     ولی من اص ...

الهییی عزیزم چه میشه کرد زندگی همینه،کاش میتونستین یه خانوم خوب براش پیدا کنین ،امید به زندگی خیلی می ره بالا،شما هم بعد ازدواج بهش سر میزنین 

خدایا شکر  

الهییی عزیزم چه میشه کرد زندگی همینه،کاش میتونستین یه خانوم خوب براش پیدا کنین ،امید به زندگی خیلی م ...

۸۱ سالشه

الان دیگه وقت زن گرفتنش نیست

۱۴ سال پیش بعد فوت مادرم خیلی اصرار کردیم بهش

حتی داییم و مادرِ مادرم براش یه خانم خوب و مناسب پیدا کردن ولی زیر بار نرفت

گفت خدا یکی زن یکی